Έλλη Κοκκίνου: Η αποκάλυψη για τον γιο της – «Την πρώτη φορά που βγήκε έξω, τον παρακολουθούσα από το αυτοκίνητο»

Την Έλλη Κοκκίνου συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες πριν από την πρεμιέρα της με τον Λευτέρη Πανταζή. Η τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στον γιο της.

«Είναι ένα πάρα πολύ κεφάτο πρόγραμμα. Εγώ αυτό που νιώθω, που λαμβάνω απ’ όλο τον κόσμο είναι ότι του λείπει η διασκέδαση» είπε στην αρχή.

«Έχω πέσει σε πίστα και έσπασα την γνάθο και έκανα χειρουργείο γιατί χτύπησα με το κεφάλι» απάντησε, όταν ρωτήθηκε για το αν θυμάται κάτι που να έχει συμβεί στις πρόβες.

«Ο καθένας ας κάνει αυτό που νομίζει»

Ερωτηθείσα για το πως αντιμετωπίζει τα αρνητικά σχόλια, με αφορμή και την κριτική που δέχθηκε η Δέσποινα Βανδή για την εμφάνισή της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει, η Έλλη Κοκκίνου εξήγησε ότι: «Τι τους πειράζει η ηλικία μας και αυτά που φοράμε; Όταν φθάσουν στην ηλικία μας να μην το φορέσουν.

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να φορέσει αυτό με το οποίο αισθάνεται καλά, αισθάνεται όμορφα, όπως κάνουν όλοι οι υπόλοιποι, απλά εμείς κρινόμαστε. Το ότι κρινόμαστε δεν σημαίνει ότι αρέσουμε σε όλους, ούτε εμάς μας αρέσουν όλοι».

Για το γεγονός πως η Δέσποινα Βανδή σχολιάζεται συνεχώς για την προσωπική της ζωή, η Έλλη Κοκκίνου τόνισε: «Ο καθένας ας κάνει αυτό που νομίζει. Νομίζω ότι είναι καλό να μην κρίνουμε γενικότερα και ιδίως δημοσίως».

Τέλος η Έλλη Κοκκίνου μιλώντας για τον γιο της, αποκάλυψε: «Την πρώτη φορά που βγήκε, έκατσα στο αυτοκίνητο, δεν το ήξερε. Περίμενα στη Γλυφάδα σ’ ένα αυτοκίνητο μιάμιση ώρα και έπαιρνα τις φίλες μου τηλέφωνο. Τώρα όχι, τον αφήνω να βγει, του έχω εμπιστοσύνη».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ