Εβελίνα Νικόλιζα για Μπέσσυ Αργυράκη: «Θέλω να της πατήσω το πόδι κρυφά όση ώρα κάνει αυτή τη δήλωση»

Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν την Μπέσσυ Αργυράκη και την κόρη της, Εβελίνα Νικόλιζα και οι δυο τους έδωσαν μια κοινή συνέντευξη.

Στην αρχή μητέρα και κόρη αναφέρθηκαν σ’ ένα story στο instagram που έκανε η Εβελίνα Νικόλιζα και το οποίο ανησύχησε την Μπέσσυ Αργυράκη:

Μπέσσυ Αργυράκη: Την πήρα τηλέφωνο και δεν απαντούσε. Επειδή προς το τέλος γκρίνιαξε και την είδα και σαν να έκλαψε… Με πήρε τηλέφωνο μία φίλη μου και με ρώτησε αν έχει κάτι η Εβελίνα γιατί την είδε να κλαίει σε ένα βίντεο. Ανησυχήσαμε και της στείλαμε ένα μήνυμα!

Εβελίνα Νικόλιζα: Εγώ να σας πω κάτι; Μία πλάκα έκανα και δεν έχω καταλάβει τίποτα. Αφού, είδα τα μηνύματα ότι ανησύχησαν και λέω «Πώς μπορεί κάποιος να το πήρε στραβά;» και μου λέει ο μπαμπάς μου «Μα ζήτησες να σε πάρουν οι εξωγήινοι». Νόμιζαν ότι μου έστριψε. Διαχειριστείτε το κάποια στιγμή όμως!

Μπέσσυ Αργυράκη: Έχεις παράπονο; Δεν ξέρεις ότι οι γονείς ανησυχούν και ανησυχούν παραπάνω καμιά φορά; Και ιδίως όταν δεν σηκώνεις το τηλέφωνο, σε συνδυασμό με το ότι πήγες να κλάψεις. Λέμε, κάτι σου συμβαίνει.

Όταν οι δημοσιογράφοι ρώτησαν την Μπέσσυ Αργυράκη, πόσες φορές την ημέρα παίρνει τηλέφωνο την κόρη της, η Εβελίνα Νικόλιζα εξήγησε ότι: «Με παίρνει πάρα πολλά όταν δεν το σηκώνω. Όταν το σηκώσω, μετά ηρεμεί».

«Να το σηκώνεις για να μην σε παίρνω πάρα πολλά. Γιατί, άμα δεν την βρίσκω, ανησυχώ και την ξαναπαίρνω μέχρι να το σηκώσει» τόνισε η Μπέσσυ Αργυράκη.

Η τοποθέτηση της Μπέσσυς Αργυράκη και η ενόχληση της Εβελίνας Νικόλιζα 

Στη συνέχεια οι δύο γυναίκες τοποθετήθηκαν στα όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες, αναφορικά με το ηλικιακό bullying, το “τι επιτρέπεται” να φοράνε οι γυναίκες και σε ποιες ηλικίες και στα κιλά. Η Εβελίνα Νικόλιζα δεν έκρυψε τη δυσανασχέτησή της, με την τοποθέτηση της Μπέσσυς Αργυράκη:

Εβελίνα Νικόλιζα: Είμαστε ελεύθεροι όλοι, να φοράμε ό,τι μας αρέσει, όπως μας αρέσει, σε όποια ηλικία μας αρέσει. Σ’ αυτό το θέμα δεν νομίζω ότι χωράει η γνωμούλα του καθενός. Ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει!

Μπέσσυ Αργυράκη: Ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, να ντύνεται όπως τον ευχαριστεί. Απλά, να μην ξεπερνάει τόσο πολύ τα όρια, που να προσβάλλει την προσωπική του αξιοπρέπεια!

Εβελίνα Νικόλιζα: Αυτό ήταν πολύ αχρείαστο! Τώρα ας πούμε βλέπετε εδώ ένα χάσμα γενεών, που εγώ θέλω να της πατήσω το πόδι κρυφά όση ώρα κάνει αυτή τη δήλωση, αλλά δεν γίνεται γιατί δεν ξέρω που δείχνουν οι κάμερες αυτή τη στιγμή!

Μπέσσυ Αργυράκη: Γιατί;

Εβελίνα Νικόλιζα: Γιατί ήταν αχρείαστη εντελώς η προσθήκη που έκανες στο τέλος. Πιο αχρείαστη δεν έχω ακούσει.

Μπέσσυ Αργυράκη: Μου κάνει bullying, δεν με αφήνει να πω την γνώμη μου.

Εβελίνα Νικόλιζα: Άσε τη λέξη τώρα αυτή εσύ, μην την πιάνεις!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ