Αλ Πατσίνο: Το αστρονομικό ποσό που πρέπει να δίνει κάθε μήνα για τον 5 μηνών γιο του

Τον περασμένο Ιούνιο ο Αλ Πατσίνο έγινε για τέταρτη φορά πατέρας. Ο 83 ετών αστέρας του Χόλιγουντ καλωσόρισε τον γιο του Ρόμαν, καρπό του έρωτά του από την σχέση του με την 29 ετών Νουρ Αλφαλάχ.

Τώρα, η Page Six, αποκαλύπτει ότι ο Αλ Πατσίνο πρέπει να δίνει στη Νουρ Αλφαλάχ, πάνω από 30.000 δολάρια τον μήνα ως διατροφή για τον γιο τους.

Ένας δικαστής από το Λος Άντζελες διέταξε τον σταρ του “Scarface” να δώσει στην Αλφαλάχ 110.000 δολάρια προκαταβολικά πριν συνεχίσει με τις μηνιαίες πληρωμές, 13.000 δολάρια για μια νυχτερινή νοσοκόμα και να πληρώσει τυχόν ιατρικούς λογαριασμούς που δεν καλύπτονται από την ασφάλεια υγείας.

Ακόμα, ο Πατσίνο έχει λάβει δικαστική εντολή να κάνει ετησίως μία κατάθεση ύψους 15.000 δολαρίων για τα έξοδα που αφορούν την εκπαίδευση του γιου του. Με βάση την δικαστική απόφαση οι γονείς του μωρού θα έχουν κοινή νομική επιμέλεια, ενώ η Αλφαλάχ θα έχει την κύρια φυσική επιμέλεια.

Αρχικά είχε γίνει γνωστό πως το ζευγάρι είχε ξεκινήσει να βγαίνει από τον Απρίλιο του 2022, αλλά αργότερα αποκαλύφθηκε ότι έβγαιναν από την πανδημία.

Μια πηγή εκείνη την εποχή είπε στο Page Six ότι: «Ο Πατσίνο και η Νουρ άρχισαν να βλέπονται κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Κυρίως βγαίνει με πολύ πλούσιους μεγαλύτερους άνδρες, ήταν με τον Μικ Τζάγκερ για λίγο και μετά έβγαινε με τον Νίκολας Μπεργκρούεν».

Η πηγή πρόσθεσε: «Είναι με τον Αλ αρκετό καιρό και τα πηγαίνουν πολύ καλά. Η διαφορά ηλικίας δεν φαίνεται να είναι πρόβλημα, παρόλο που είναι μεγαλύτερος και από τον πατέρα της».

Τον Μάιο του 2023 αποκαλύφθηκε πως η Αλφαλάχ ήταν οχτώ μηνών έγκυος. Το μωρό είναι το πρώτο παιδί για την Νουρ και το τέταρτο για τον Πατσίνο. Πηγές αργότερα είπαν στο TMZ ότι οι δυο τους δεν περίμεναν ότι θα αποκτούσαν παιδί και ούτε καν το σχεδίαζαν.

Ένα μήνα αργότερα, υποδέχτηκαν τον γιο τους Ρόμαν. Παρόλο που είναι ακόμα ζευγάρι, η Αλφαλάχ υπέβαλε αίτηση για την επιμέλεια του γιου τους τον Σεπτέμβριο. Ωστόσο, είναι άγνωστο γιατί.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ