Ο Αλ Πατσίνο έγινε πατέρας στα 83 του

Ο Αλ Πατσίνο έγινε πάλι μπαμπάς, αυτή τη φορά σε ηλικία 83 ετών, καθώς η κοπέλα του Νουρ Αλφαλάχ, 29 ετών, φάνηκε να έχει γεννήσει, όπως γράφει σε αποκλειστικό της ρεπρτάζ η MailOnline, η οποία δημοσιεύει φωτογραφίες του ζευγαριού, από πολύ πρόσφατη έξοδό τους για δείπνο, στο Δυτικό Χόλυγουντ.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ Πατσίνο και η Νουρ, που τον περασμένο μήνα αποκαλύφθηκε ότι ήταν οκτώ μηνών έγκυος στο πρώτο της παιδί, έδειχναν χαλαροί καθώς οδηγούσαν, αλλά με μία εμφανή λεπτομέρεια στο αυτοκίνητό τους. Ένα παιδικό κάθισμα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου τους. Το φύλο του παιδιού είναι άγνωστο.


Είναι η πρώτη φορά που το ζευγάρι εμφανίζεται μαζί, από τότε που έγιναν οι αποκαλύψεις για την εγκυμοσύνη της Νουρ. Η Noor, είναι γνωστή για τις σχέσεις που είχε στο παρελθόν, με άνδρες πολύ μεγαλύτερης ηλικίας σε σχέση με την δική της. Η νεαρή σύντροφος του Αλ Πατσίνο φορούσε μια κομψή μαύρη φόρμα και ένα ασορτί παλτό. Το συνδύασε με κομψά μποτάκια. Οι τρέσες της ήταν διακοσμημένες με απαλούς κυματισμούς και είχε μακιγιάζ στα μάτια. Το ζευγάρι αργότερα εθεάθη να φεύγει από το εστιατόριο, με την Νουρ να κάθεται στο τιμόνι.

Τον περασμένο μήνα, ο Αλ συγκλόνισε τον κόσμο όταν αποκαλύφθηκε ότι η σύντροφός του ήταν οκτώ μηνών έγκυος στο πρώτο τους παιδί. Από τότε άρχισε ένα όργιο φημών για τις συνθήκες υπό τις οποίες έγινε η σύλληψη του μωρού, αλλά η βρετανική εφημερίδα γράφει ότι μια εσωτερική πηγή που έχει επιμένει ότι το ζευγάρι «δεν θα μπορούσε να είναι πιο χαρούμενο» για την εγκυμοσύνη.

Η ίδια πηγή έκλεισε επίσης τις εικασίες ότι η Noor είχε κρατήσει τον Αλ Πατσίνο στο σκοτάδι σχετικά με την εγκυμοσύνη – και κατέρριψε την άποψη ότι η Νουρ είναι με τον διάσημο ηθοποιό για τα χρήματά του.

«Ήθελε να κάνει παιδί εδώ και χρόνια ο Αλ και δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένος. Λατρεύει τη Νουρ και το συναίσθημα είναι αμοιβαίο», εξήγησε ο φίλος του ζευγαριού.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ