Ελένη Γερασιμίδου: Γιατί δεν θα πήγαινε στην εκπομπή της Μαλέσκου – Τα “καρφιά” για τον Καπουτζίδη

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ελένη Γερασιμίδου, η οποία μίλησε για τις οικονομικές δυσκολίες που πέρασε, τον γάμο της, το «ναυάγιο» στη συνεργασία με τον Γιώργο Καπουτζίδη και τον θάνατο του Πάνου Νάτση. Η γνωστή ηθοποιός άφησε αιχμές για την Ιωάννα Μαλέσκου, ενώ σχολίασε τις πρόσφατες δηλώσεις του Χρήστου Λούλη που προκάλεσαν αντιδράσεις.

Συγκεκριμένα, μιλώντας για το περιστατικό στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, μεταξύ της παρουσιάστριας του ΣΚΑΪ και του Τάσου Χαλκιά, είπε ότι “Κάποιοι δεν ξέρουν για τους ηθοποιούς, τον πρόσβαλε τον Τάσο Χαλκιά, οι έξυπνοι δεν προβάλλουν εξυπνάδα”

“Δεν έχω κάτι μαζί της, δεν την κρίνω, αλλά κρίνω την όλη ιστορία. Λόγω της συμπεριφοράς στον Τάσο Χαλκιά δεν θα πήγαινα στην εκπομπή της Μαλέσκου” δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής “MEGA Καλημέρα”.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του συναδέλφου της, Χρήστου Λούλη, ανέφερε: “Ο Χρήστος Λούλης έχει πει και κάτι άλλο που με πλήγωσε, αν και τον εκτιμώ σαν ηθοποιό: Να κλείσουν τα μικρά θέατρα. Με τι σκεπτικό; Αγαπητέ Χρήστο Λούλη, τα μικρά θέατρα κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν και δεν βλάπτουν κανέναν και δεν τρώνε το ψωμί κανενός”.

Αναφορικά με την ένταση που είχε υπάρξει ανάμεσα στην ίδια και τον Γιώργο Καπουτζίδη, η ηθοποιός σημείωσε: ‘Η απάντηση του Γιώργου Καπουτζίδη για το σίριαλ “Σέρρες” δεν με κάλυψε. Με παίνεψε και τον ευχαριστώ πολύ, και εγώ πιστεύω ότι είναι άξιος και με χαρά είχα δεχτεί”.

Σε ό,τι αφορά τον θάνατο του ηθοποιού Πάνου Νάτση, που σκοτώθηκε σε τροχαίο, η Ελένη Γερασιμίδου είπε ότι “Πραγματικά λυπήθηκα πάρα πολύ με τον Πάνο Νάτση, σαν να ήταν παιδί μου. Είχαμε κάνει δύο πρόβες μαζί όταν ήταν να παίξω στις “Σέρρες””.

 

Ελένη Γερασιμίδου: Τα παιδικά χρόνια, οι δυσκολίες και ο γάμος

“Τα παιδικά μου χρόνια ήταν φτωχά αλλά πάρα πολύ ευτυχισμένα. Έχω ζήσει πολλές δύσκολες οικονομικά περιόδους. Ήταν η περίοδος που φτιάχναμε το θέατρο αρκετά δύσκολη. Δεν ξαναγίναμε πλούσιοι, αλλά ήμασταν άνετα μια περίοδο, δεν κλαίγομαι” τόνισε η ηθοποιός και ξεκαθάρισε ότι “Δεν πήρα ποτέ ούτε τα μισά των 10.000 ευρώ το επεισόδιο που λένε”.

“Δουλέψαμε, πήραμε ένα οικόπεδο, φτιάξαμε ένα σπίτι, με πολλές δυσκολίες. Είχαμε και μεγάλη βοήθεια από διάφορους φίλους, τους τα έχω επιστρέψει” συμπλήρωσε.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε και για το γάμο της, λέγοντας: “Είμαι ευτυχισμένη στο γάμο μου. Αντιμετωπίζουμε τα πάντα μαζί, και μαλώνουμε και σκοτωνόμαστε και μονιάζουμε”. Επίσης,  αποκάλυψε ότι όταν ήταν μικρή έχει εργαστεί ως baby-sitter. “Αλλά και ως ηθοποιός έχω καθαρίσει και σκάλες και σπίτια”.

Σχετικά με το ελληνικό MeToo και όσα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, υπογράμμισε: “Οι άνθρωποι που είναι φυλακή, έχω την αίσθηση ότι δικαίως είναι εκεί που είναι”

Η Ελένη Γερασιμίδου παίζει στην παράσταση “Καρέκλες” του Ιονέσκο, ενώ στο θέατρό της, “Από κοινού”, παίζεται και η παράσταση “Άρεσε και του δάσκαλου”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ