Σασμός: Η “Σεμίνα” για τις εξελίξεις μετά τον θάνατο του Πετρή

Η «Σεμίνα» της σειράς «Σασμός», η Εριέττα Μανούρη, σε συνέντευξή της στο «Happy Day» έκανε αποκαλύψεις για την αγαπημένη ερωτική δραματική σειρά του Alpha.

Όπως είπε, η Σεμίνα θα επιστρέψει σε κομβικό σημείο και θα δρομολογήσει νέες εξελίξεις. Στο χθεσινό επεισόδιο αντί να συναντήσει την Αργυρώ και να μιλήσουν για όσα έγιναν, μπήκε σε ένα πλοίο και έφυγε.

“Από όσο γνωρίζω θα μιλήσει, θα πει τι έγινε. Αυτό είναι το σωστό. Θα επιστρέψει σε κομβικό σημείο για να δώσει φως στα πράγματα και να μαθευτεί η αλήθεια. Δεν θα μιλήσει από απόσταση” περιέγραψε.

“Από τις έρευνες θα καταλάβουν ότι υπήρχε εκεί μια γυναίκα, θα με ψάξουν και έτσι θα επιστρέψω. Είμαι ο μόνος άνθρωπος που ξέρει την αλήθεια για τον θάνατο του Πετρή” πρόσθεσε.
“Στο συναισθηματικό κομμάτι για την Αργυρώ δεν θα αλλάξει κάτι, ακόμα και αν η Σεμίνα δώσει ελαφρυντικά στον Αστέρη. Είναι αυτός που σκότωσε τον αδελφό της” υπογράμμισε.

Σασμός: Τι θα δούμε απόψε

Ο Σασμός έρχεται απόψε με νέες εξελίξεις με την Καλλιόπη ετοιμάζει ένα παράτολμο σχέδιο για να βοηθήσει το γιο της, και προσπαθεί να εμπλέξει σ’ αυτό τον Μαθιό, παρά τις αντιρρήσεις του. Το κουβάρι για τη σχέση του Μάρκου και της Ανθούλας ξετυλίγεται, και ο Άγγελος αποκαλύπτεται ότι είναι το χαμένο τους παιδί.

Ο Μανόλης αποφασίζει να αναλάβει δράση, και να βοηθήσει ενεργά τη Θοδώρα στη σχέση της με το Γιώργη. Η Αργυρώ παραδίδεται ολοένα και περισσότερο στο μίσος της για τον Αστέρη, τη στιγμή που η πρώτη συνάντηση μαζί του μετά το έγκλημα, θα αποβεί τραυματική και για τους δύο.

Η οικογένεια των Βρουλάκηδων θα αποκτήσει και επίσημα ένα νέο μέλος, και τίποτα δεν θα είναι το ίδιο από εδώ και μπρος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ