Ελευθερίου: Δεν βγήκα ποτέ να διαβάλλω έναν καλλιτέχνη

Ελευθερίου: Δεν βγήκα ποτέ να διαβάλλω έναν καλλιτέχνη

Έκανε… πρεμιέρα στο Your Face Sounds Familiar, με τον Σάκη Ρουβά, κερδίζοντας αμέσως τις εντυπώσεις αλλά και πολλά θετικά σχόλια για το ταλέντο του.

Ακολούθησαν ενσαρκώσεις του Θάνου Μικρούτσικου, της Κατερίνας Κασέλι, του Σαρμπέλ ακόμη και της Αρετής Κετιμέ. Όμως, ο Λευτέρης Ελευθερίου δεν θέλει να θυμάται μία και μόνο μεταμόρφωση.

«Ο Στέλιος Καζαντζίδης ήταν ό,τι πιο δύσκολο κλήθηκα να κάνω σε αυτό το σόου. Έπρεπε να πλησιάσω ένα είδωλο, μια τεράστια φωνή. Κατάλαβα λοιπόν ότι είναι σχεδόν ακατόρθωτο να περάσεις το χρώμα και το στιλ ενός τόσο μεγάλου καλλιτέχνη» λέει ο ίδιος στην «Espresso της Κυριακής».

Για τον Λευτέρη, το εσωτερικό μέρος κάθε ενσάρκωσης ήταν πάντοτε πιο απαιτητικό από την εξωτερική μεταμφίεση. «Νομίζω ότι και στους θεατές άρεσε περισσότερο όταν καταφέρναμε να πλησιάσουμε εσωτερικά τους καλλιτέχνες που υποδυόμασταν» αναφέρει. Όσο για τις κριτικές της επιτροπής; «Τις άκουγα πάντοτε προσεκτικά, καλές και κακές. Είχαμε μόνο λίγες μέρες να προετοιμαστούμε για τις μεταμορφώσεις μας. Εκ των πραγμάτων ήταν φυσικό να μην πετύχουν κάποιες. Πάντως, ακόμη κι αν θεωρήθηκε μερικές φορές ότι σατίρισα, δεν έγινε με κακή πρόθεση. Δεν βγήκα, δηλαδή, ποτέ να διαβάλλω έναν καλλιτέχνη» σχολιάζει.

Το θέμα της νίκης στον σημερινό τελικό δεν φαίνεται να απασχολεί ιδιαίτερα τον Ελευθερίου. «Η μεγαλύτερη νίκη είναι ότι σε ένα ανταγωνιστικό σόου καταφέραμε να γίνουμε όλοι φίλοι. Δεν ακούστηκε κακή κουβέντα από κανέναν. Απεναντίας, συνεργαστήκαμε πολύ όμορφα υπηρετώντας πάνω απ’ όλα έναν φιλανθρωπικό σκοπό» υπογραμμίζει. «Προσωπικά, αισθάνομαι ότι δοκιμάστηκα στο «YFSF» και κατάλαβα ότι όλοι μας έχουμε κι έναν άλλον εαυτό να βγάλουμε προς τα έξω», λέει.

 

Πηγή: Epresso της Κυριακής

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ