Εφιάλτης στον δρόμο με τα ψηλοτάκουνα: Μοντέλο έπεσε στην πασαρέλα κατά την διάρκεια επίδειξης μόδας του Valentino

Ένα απρόοπτο επισκίασε την επίδειξη μόδας του Valentino, καθώς ο εφιάλτης κάθε μοντέλου έγινε πραγματικότητα.

Το άτυχο μοντέλο, έπεσε την ώρα της πασαρέλας, εξαιτίας των τακουνιών που πιθανώς δεν εφάρμοζαν καλά. Το βίντεο έγινε viral, με τους χρήστες του Twitter να αντιδρούν εναντίον του οίκου.

Η Kristen McMenamy, έπεσε στην πασαρέλα του Valentino κατά τη διάρκεια της ανοιξιάτικης επίδειξης μόδας στο Παρίσι. Το μοντέλο, όπως φαίνεται και στο βίντεο, ταλαντεύτηκε για μερικά βήματα, τελικά έχασε την ισορροπία του και έπεσε στα γόνατα. Αμέσως, οι θεατές έσπευσαν να την βοηθήσουν. Ωστόσο, πριν προλάβουν να την πλησιάσουν, η ΜακΜενάμι, απογοητευμένη από την κατάσταση, πετάει τα τακούνια της και σηκώνεται. Με ένα παπούτσι στο κάθε χέρι, ολοκλήρωσε την πασαρέλα, αλλά ξυπόλητη.

O οίκος μόδας κατακεραυνώθηκε, με πολλούς να υποστηρίζουν πως τα τακούνια που έδωσαν στην McMenamy δεν εφάρμοζαν σωστά.

Στη New York Post, ο οίκος Valentino έδωσε τη δική του απάντηση για το συμβάν πάνω στην πασαρέλα, εξηγώντας πως: «Η εταιρεία δεν έχει καμία σχέση με την κατάσταση: “Το Maison Valentino νοιάζεται για την ασφάλεια των ταλαντούχων ανδρών και γυναικών που προσλαμβάνονται για να περπατήσουν στην πασαρέλα. Τα μοντέλα είχαν τη δυνατότητα να εξασκηθούν με τα παπούτσια και τους προσφέρθηκαν εναλλακτικές επιλογές παπουτσιών για να διασφαλιστεί η άνεσή τους για το σόου».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ