Δολοφονήθηκε η πρώην προσωπική βοηθός της δούκισσας Σάρα Φέργκιουσον: «Είμαι σε σοκ και λυπημένη»

Η Σάρα Φέργκιουσον εξέφρασε το σοκ και τη θλίψη της καθώς θρηνεί για τον θάνατο της πρώην προσωπικής της βοηθού, Τζιν Τσάπμαν, η οποία δολοφονήθηκε στο Τέξας αυτή την εβδομάδα.

Η 63χρονη Δούκισσα του Γιορκ απέτισε φόρο τιμής στην Τσάπμαν σε μια ανάρτηση στο Instagram που μοιράστηκε την Παρασκευή. “Είμαι σε σοκ και λυπημένη από τη στιγμή που έμαθα ότι η Jenean Chapman, η οποία δούλευε μαζί μου ως προσωπική μου βοηθός πριν από πολλά χρόνια, δολοφονήθηκε στο Ντάλας σε ηλικία μόλις 46 ετών. Ένας ύποπτος βρίσκεται υπό κράτηση”, έγραψε η Φέργκιουσον.

«Η Jenean ήταν πιστή, εργατική, όμορφη και διασκεδαστική και η καρδιά μου ραγίζει για την οικογένεια και τους φίλους της. Μιλήσαμε μόλις πριν από μερικούς μήνες και φαινόταν τόσο χαρούμενη. Η οικογένειά της μαζεύει χρήματα για να μεταφέρει το σώμα της πίσω στη Νέα Υόρκη και να πληρώσουν τα νομικά έξοδα και τα έξοδα κηδείας» πρόσθεσε.

«Θα κάνω μια δωρεά και θα στηρίξω την οικογένεια με κάθε δυνατό τρόπο», διευκρίνισε η δούκισσα.

Την σκότωσε ο σύζυγός της – Τι αποκάλυψαν οι αδελφές του θύματος

Σύμφωνα με το KDFW, θυγατρική της Fox, η αστυνομία του Ντάλας είπε ότι η Τσάπμαν βρέθηκε νεκρή σε ένα διαμέρισμα στο κέντρο του Ντάλας τη Δευτέρα. Την Τρίτη, ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι η αιτία θανάτου της ήταν η ανθρωποκτονία.

Το δημοσίευμα ανέφερε ότι ο Τζέιμς Πάτρικ, 48 ετών, ο οποίος είχε αναγνωριστεί ως ο κύριος ύποπτος, συνελήφθη από την αστυνομία του Πανεπιστημίου του Τέξας σε νοσοκομείο την Τετάρτη και κατηγορήθηκε για τη δολοφονία της Τσάπμαν. Οι ερευνητές δεν αποκάλυψαν τον λόγο για τον οποίο ο Πάτρικ νοσηλεύτηκε.

Οι αδελφές του θύματος, Νικόλ και Κρίσταλ, είπαν στο KDFW ότι η Τσάπμαν και ο Πάτρικ έβγαιναν ραντεβού για έξι χρόνια πριν παντρευτούν τον Ιούλιο.  Οι δυο τους παραδέχτηκαν ότι είχαν χάσει τη γη κάτω από τα πόδια τους από την είδηση ​​του θανάτου της αδελφής τους και τη σύλληψη του Πάτρικ.

«Απλώς ξέρουμε ότι τον τελευταίο χρόνο, η σχέση έγινε πολύ δύσκολη», είπε η Νικόλ στο ρεπορτάζ.

Συνέχισε εξηγώντας ότι η Τσάπμαν μετακόμισε στην πολιτεία του Πάτρικ, το Τέξας πριν από πέντε μήνες. Είπε ότι η οικογένεια δεν ήταν παρούσα όταν εκείνη και ο Πάτρικ παντρεύτηκαν τον περασμένο Ιούλιο.

«Γι’ αυτό χρησιμοποιώ τη λέξη «τυφλός». Ήμασταν τυφλές, γιατί δεν το είδαμε αυτό να έρχεται», είπε η Κρίσταλ. «Ξέραμε ότι είχαν λογομαχίες, και αυτό είναι χαρακτηριστικό στις σχέσεις. Ήταν λίγο τοξικό, αλλά ποτέ δεν θα πιστεύαμε ότι θα έφτανε σε αυτό το άκρο όπου η αδελφή μου θα έχανε τελικά τη ζωή της» σχολίασε.

«Η πρώτη της δουλειά εκτός κολεγίου ήταν να δουλέψει με τη Σάρα Φέργκιουσον, τη Δούκισσα του Γιορκ», εξήγησε η Κρίσταλ. «Έτσι εργάστηκε με τη βασιλική οικογένεια ως προσωπική βοηθός, και μετά από εκεί, εργάστηκε στο Def Jam, όπου εργάστηκε με την οικογένεια Simmons» συμπλήρωσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ