Δημοσίευμα “βόμβα” για κρυφή κόρη της Νταϊάνας και του Κάρολου

Την ώρα που όλοι περιμένουν το δεύτερο μωρό της Κέιτ Μίντλεντον και του πρίγκιπα Ουίλιαμ, ένα δημοσίευμα ήρθε να βάλει “φωτιά” στο παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Ειδικότερα, το περιοδικό Globe αναφέρει ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δεν είναι το πρώτο παιδί του Κάρολου με την Νταϊάνα. Ο Ουίλιαμ και ο Χάρι έχουν μία “κρυφή” αδερφή που σήμερα είναι 33 ετών, λέγεται Σάρα και ζει σε μία μικρή πόλη στις ΗΠΑ. Μάλιστα, αποκαλύπτει ότι η Σάρα έχει συναντηθεί με την Κέιτ Μίντλετον, όταν εκείνη και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είχαν επισκεφθεί πρόσφατα τη Νέα Υόρκη, ενώ φιλοξενεί και φωτογραφία της…

Το εξώφυλλο του περιοδικού

Σύμφωνα πάντα με το επίμαχο δημοσίευμα, όταν η Νταϊάνα ήταν 19 ετών και προτού γίνει η σύζυγος του διαδόχου του βρετανικού θρόνου είχε υποβληθεί σε τεσ�� γονιμότητας προκειμένου να διαπιστώσει το παλάτι αν μπορεί να κάνει παιδιά.

Ωστόσο, ένας «αδίστακτος γιατρός» κράτησε τα ωάρια της αγαπημένης πριγκίπισσας των Βρετανών και αφού τα γονιμοποίησε με σπερματοζωάρια του Καρόλου τα εμφύτευσε στην δική του σύζυγο. Έτσι ήρθε στον κόσμο η Σάρα.

Τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης αναπαράγουν με επιφύλαξη το δημοσίευμα τονίζοντας ότι το ίδιο περιοδικό είχε κάνει πρωτοσέλιδο το 2012 το “θανατο” της βασίλισσας Ελισάβετ.

Διαβάστε επίσης

Στη δημοσιότητα η διαθήκη της Νταϊάνα

Ποιες ήταν οι τελευταίες επιθυμίες της Νταϊάνα;

ΦΩΤΟ-Ο γάμος “παρωδία” της Νταϊάνας με τον Κάρολο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ