Δημήτρης Κόκοτας: Οι ευχές της showbiz για ταχεία ανάρρωση – Βίντεο

Έντονη ανησυχία στον καλλιτεχνικό κόσμο προκάλεσε η περιπέτεια υγείας του αγαπημένου τραγουδιστή Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ, μετά το έμφραγμα και την ανακοπή καρδιάς που  υπέστη.

Δημήτρης Κόκοτας: Υποβλήθηκε σε αξονική εγκεφάλου και οι γιατροί θα προσπαθήσουν να τον ξυπνήσουν – Τα νεότερα για την υγεία του

Ο τραγουδιστής στις πρόβες του J2US αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και αφού μίλησε με τον γιατρό άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν «στις 28/03/2024 , απογευματινές ώρες , μεταφέρθηκε με Σ/ΕΚΑΒ στο ΓΝΑ «Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» ο Κόκοτας Δημήτριος γεν. το 1968 (τραγουδιστής- συνθέτης).

Δημήτρης Κόκοτας: Οι πρώτες δηλώσεις της συζύγου του – «Έχουμε ενημέρωση ότι όλα πάνε καλύτερα»

Ο εν λόγω είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή , έγιναν προσπάθειες ανάνηψης, διασωληνώθηκε και εισήχθη εσπευσμένα στην Αιμοδυναμική Μονάδα του Νοσοκομείου».

Η αξονική εγκεφάλου

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα», ο Δημήτρης Κόκοτας υποβάλλεται σε συνεχείς εξετάσεις, ενώ έγινε και αξονική εγκεφάλου, προκειμένου οι γιατροί να αποφανθούν αν έχει υποστεί κάποια εγκεφαλική βλάβη.

Δημήτρης Κόκοτας: «Περιμένουμε τα επόμενα 24ωρα να δούμε την εξέλιξη», λέει η Ματίνα Παγώνη

Αν και η κατάστασή του εκτιμάται ως κρίσιμη, το ευτυχές είναι πως η καρδιά του λειτουργεί κανονικά.

Το ιατρικό ανακοινωθέν για την πορεία της υγείας του

«Στις 28/03/2024 , απογευματινές ώρες , μεταφέρθηκε με Σ/ΕΚΑΒ στο ΓΝΑ «Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» ο Κόκοτας Δημήτριος γεν. το 1968 (τραγουδιστής- συνθέτης).
Ο εν λόγω είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή, έγιναν προσπάθειες ανάνηψης, διασωληνώθηκε και εισήχθη εσπευσμένα στην Αιμοδυναμική Μονάδα του Νοσοκομείου».

Πλήθος συναδέλφων του αλλά και γνωστών προσώπων της τηλεόρασης και της showbiz έσπευσαν να ευχηθούν ταχεία ανάρρωση στον αγαπημένο καλλιτέχνη.

Τις πιο θερμές ευχές έστειλε και η Κατερίνα Ζαρίφη μέσα από την Οδό Ζαρίφη

«Ξεκινήσαμε με Δημήτρη Κόκοτα γιατί είναι ένας άνθρωπος που αγαπάμε πάρα πολύ, είναι ένας άνθρωπος που περάσαμε μαζί πολλές ωραίες στιγμές τα Χριστούγεννα και θέλουμε και εμείς να στείλουμε και να δώσουμε τη θετική μας ενέργεια σε όλη αυτή την περιπέτεια».

«Μία είδηση που μας έχει σοκάρει. Προχτές έτυχε να τον δω στα γενέθλιά μου, έναν άνθρωπο που αγαπάμε ιδιαίτερα όχι μόνο για αυτά που μας έχει δώσει σαν καλλιτέχνης, αλλά και για το ήθος, τη στάση του στη ζωή, αλλά και γιατί εμείς τον γνωρίζουμε προσωπικά και ξέρουμε ότι είναι ένα διαμάντι».

«Να στείλουμε αγάπη και στην οικογένεια και στη σύζυγο και στην κόρη του. Είμαστε μαζί του και πιστεύουμε ότι θα την ξεπεράσει αυτή τη διαδικασία. Δημήτρη, σε αγαπάμε πάρα πολύ. Περαστικά».

Οι ευχές για ταχεία ανάρρωση από τον χώρο της showbiz

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ