Δημήτρης Φιντιρίκος: «Η Κατερίνα Δαλάκα φοβάται να ανέβει στο δωμάτιο» – Οι πρώτες δηλώσεις για τη διάρρηξη στο σπίτι του

Θύμα διάρρηξης έπεσε ο επιχειρηματίας, Δημήτρης Φιντιρίκος. Άγνωστος εισέβαλε στο σπίτι του στη Βούλα, όσο εκείνος έλειπε στην Μύκονο για τις διακοπές του Πάσχα, μαζί με την σύντροφό του, Κατερίνα Δαλάκα. Ο διαρρήκτης έκλεψε ρολόγια μεγάλης αξίας και μάλιστα βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με την οικιακή βοηθό. Σε βίντεο που δημοσίευσε στο προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο επιχειρηματίας, ακούγεται η γυναίκα να ουρλιάζει.

Κατά την επιστροφή τους στην Αθήνα, οι τηλεοπτικές κάμερες “συνάντησαν” τον επιχειρηματία και την αθλήτρια.

Τώρα γυρνάω για να δω τι έχει συμβεί στο σπίτι. Καλά δεν μπορεί να είναι. Πάω να δω η κοπέλα πως είναι από το σοκ.” δήλωσε ο Δημήτρης Φιντιρίκος, σημειώνοντας πως το άσχημο της υπόθεσης, είναι τα όσα βίωσε η γυναίκα: “Τα πράγματα αγοράζονται, ο τρόμος που παθαίνει ο κόσμος όταν βλέπει έναν κλέφτη μέσα στο σπίτι, είναι το άσχημο“.

Άκουσε τον θόρυβο, ανέβηκε, πάτησε αυτές τις κραυγές και έφυγε γρήγορα αυτός από το σπίτι” είπε ο επιχειρηματίας περιγράφοντας το περιστατικό.

Είναι σοκαριστικό να ξέρεις ότι κάποιος έχει μπει μέσα στο δωμάτιό σου, στο σπίτι σου όταν εσύ λείπεις και να ακούς την κοπέλα που έχεις στο σπίτι σε τέτοια κατάσταση. Από τη στιγμή που δεν συνέβησαν τα χειρότερα, να την τραυματίσει ή να υπάρχει κάτι ακόμα πιο άσχημο μείναμε σε αυτό. Ευτυχώς δεν έγινε κάτι πιο άσχημο. Πάω κι εγώ να δω τι συμβαίνει πραγματικά” υπογράμμισε ο Δημήτρης Φιντιρίκος.

Από την μεριά της η Κατερίνα Δαλάκα ανέφερε πως παρότι πέρασαν καλά το Πάσχα, κατέληξε άσχημα.

“Όταν παραβιάζουν τον προσωπικό σου χώρο σε επηρεάζει. Ζούμε κάτι δύσκολο”, είπε η γνωστή αθλήτρια.

Πριν από λίγη ώρα η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου παρουσίασε και μία αποκλειστική συνέντευξη του επιχειρηματία.

Δεν μπορούσα να μιλήσω στην αρχή με την κοπέλα, γιατί ήταν σε λιπόθυμη κατάσταση” λέει ο Δημήτρης Φιντιρίκος, εξηγώντας πως η οικιακή βοηθός από το σοκ είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Ακόμα εξηγεί πως δεν έχει αναγνωρίσει τους διαρρήκτες καθώς φορούσαν κουκούλες.

Ο επιχειρηματίας δηλώνει πως οι κλέφτες γνώριζαν το σπίτι και ειδικά το εξωτερικό του. Ενώ τέλος ανέφερε πως η Κατερίνα Δαλάκα είναι σοκαρισμένη και “φοβάται να ανέβει στο δωμάτιο”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ