Δάφνη Λαμπρόγιαννη: «Έχω απέχθεια για τη σελεμπριτοκατάσταση – Η υποκριτική δεν είναι σελεμπριτοκατάσταση»

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» βρέθηκε η Δάφνη Λαμπρόγιαννη.

Η αγαπημένη ηθοποιός ομολόγησε ότι έχει απέχθεια απέναντι στη «σελεμπριτοκατάσταση» ενώ αναφέρθηκε και στα παιδικά της χρόνια.

«Έχω απέχθεια για τη σελεμπριτοκατάσταση. Η υποκριτική δεν είναι σελεμπριτοκατάσταση, αυτό είναι πάρεργο και αν δεν ξέρεις να το κάνεις δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να κάνεις το άλλο».

Αποκάλυψε δε ότι στο παρελθόν είχε stalker που την παρενοχλούσε. «Είχα stalker στο παρελθόν αλλά δεν θέλω να μιλήσω γι΄αυτό. Ένας stalker αυτό προσπαθεί να κάνει να πάρει μία αξία που δεν έχει».

Στη συνέχεια ταξίδεψε στον χρόνο πίσω και μίλησε για τα παιδικά της χρόνια. «Ο πατέρας μου ήταν τσαγκάρης, η μάνα μου κρατούσε όλο το νοικοκυριό, δεν ένιωσα να μου λείπει τίποτα».

«Οι γονείς μου με έμαθαν την αξία των πραγμάτων, είτε είναι αντικείμενα, είτε είναι ουσιαστικά πράγματα. Σήμερα δεν ξέρουμε την αξία των πραγμάτων».

Ενδιαφέρον είχε η ειλικρινής εξομολόγησή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το γεγονός ότι παλαιότερα δεν τον συμπαθούσε ιδιαίτερα. «Παλιότερα δεν σε συμπαθούσα με αυτά που έκανες, δεν μου άρεσαν αυτά που έκανες». «Είναι προς τιμήν μου ότι δεν με συμπαθούσες» απάντησε ο παρουσιαστής.

Και συνέχισε: «Άνθρωποι σαν εσένα που ήταν λιγότεροι από αυτούς που με συμπαθούσαν και γι΄αυτό είμαι ακόμα εδώ – μην το πάρεις στραβά – για εμένα ήταν στριφνοί και ξινοί. Όταν μου έλεγαν δεν αρέσεις “έλεγα δεν με νοιάζει καθόλου”. Αλλά θα ήθελα να μου πεις τι δεν σου άρεσε τότε».

Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη παραδέχτηκε ότι δεν της άρεσε όταν στο πλαίσιο της εκπομπής «Ποτέ στην Κυριακή» πετούσε αντικείμενα από τα μπαλκόνια τηλεθεατών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ