“Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς”: Η “κατάρα” των πρωταγωνιστών του – ΦΩΤΟ

Η νέα αποκάλυψη της Σάνον Ντόχερτι ότι μάχεται ξανά τον εφιάλτη του καρκίνου ο οποίος πλέον είναι στο τέταρτο στάδιο προκάλεσε σοκ στους θαυμαστές της ίδιας και της σειράς “Μπέβερλι Χιλς”. Είναι άλλο ένα ισχυρό χτύπημα μετά τον αιφνίδιο θάνατο του Λουκ Πέρι στις 4 Μαρτίου 2019 έπειτα από εγκεφαλικό.

Ωστόσο, κοιτώντας πίσω στον χρόνο, όλοι οι πρωταγωνιστές της δημοφιλούς σειράς πέρασαν ταραχώδη και δύσκολα χρόνια, με κάποιους να μιλάνε για “κατάρα” που κυνηγά τους επιτυχημένους ηθοποιούς.

Μόλις την Τρίτη η Σάνον Ντόχερτι αποκάλυψε ότι δίνει νέα μάχη με τον καρκίνο που πλέον είναι στο τέταρτο στάδιο, κατά το οποίο έχει μόνο 22% πιθανότητες να επιβιώσει. “Η πρώτη μυο σκέψη ήταν ‘πώς θα το πω στη μητέρα μου, στον σύζυγό μου;’. Η μητέρα μου είναι απίστευτα δυνατός άνθρωπος. Το ίδιο και ο σύζυγός μου αλλά ανησυχώ γι’ αυτόν”, είπε σε τηλεοπτική της συνέντευξη η “Μπρέντα” του “Μπέβερλι Χιλς”.

Δείτε το βίντεο

  

Η Ντόχερτι είχε διαγνωσθεί με καρκίνο του μαστού το 2015 και υπεβλήθη σε μαστεκτομή χημειοθεραπεία και ακτινοθεραπεία. Το 2017 ανακοίνωσε ότι πλέον ήταν καθαρή από καρκίνο. Τρία χρόνια μετά όμως δίνει την ύστατη μάχη για τη ζωή της και πέραν αυτού έχει να αντιμετωπίσει και τη νομική διαμάχη με την ασφαλιστική εταιρεία καθώς μετά τις καταστροφικές φωτιές της Καλιφόρνια το 2018 το σπίτι της καταστράφηκε και η εταιρεία δεν αναλαμβάνει τις επισκευές. Η ασφαλιστική επιμένει ότι της πλήρωσε 1,1 εκατ. δολάρια για τις ζημιές αλλά εκείνη επιμένει ότι της οφείλουν περισσότερα.

Η καριέρα της είχε μεγάλες διακυμάνσεις καθώς εκεί που βρισκόταν στην κορυφή είδε τα πάντα να διαλύονται. Είχε τη φήμη της δύσκολης συνεργάτιδας, με αποτέλεσμα η Τόρι Σπέλινγκ, κόρη του παραγωγού της σειράς “Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς” να βάλει τον πατέρα της να την απολύσουν. Γι’ αυτό η Σάνον συμμετείχε μόνο σε τρεις σεζόν της σειράς και μετά χάθηκε. Η ίδια η Τόρι αποκάλυψε το 2015 ότι είχαν προκληθεί πολλά περιστατικά, με κορυφαίο τη Σάνον να έρχεται στα χέρια με την Τζένι Γκαρθ, που υποδυόταν την Κέλι, και οι άνδρες ηθοποιοί να μπαίνουν ανάμεσά τους για να τις χωρίσουν. Απολύθηκε και από τις “Μαγεμένες” καθώς φέρεται να μάλωνε με τη συμπρωταγωνίστριά της Αλίσα Μιλάνο.

Παράλληλα, είχε αρκετά μπλεξίματα με τον νόμο. Το 1006 δέχθηκε να παρακολουθήσει συμβουλευτική για διαχείριση θυμού αφού έσπασε μπουκάλι σε παράθυρο αυτοκινήτου έπειτα από καβγά έξω από μπαρ στο Δυτικό Χόλιγουντ. Το 2001 της επεβλήθησαν 3 χρόνια με αναστολή καθώς οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ, αφού συνελήφθη τον Δεκέμβριο του 2000 έπειτα από έλεγχο της Τροχαίας επειδή οδηγούσε περίεργα.

ΛΟΥΚ ΠΕΡΙ

Ο θάνατός του στις 4 Μαρτίου 2019 σε ηλικία 52 ετών, έπειτα από πέντε ημέρες νοσηλείας λόγω ισχυρού εγκεφαλικού, σκόρπισε θλίψη στους συμπρωταγωνιστές του και τους θαυμαστές του, ενώ ήταν μεγάλο σοκ για όλους.

Μετά τη σειρά, η καριέρα του είχε ακολουθήσει καθοδική πορεία αλλά τα τελευταία χρόνια έδειχνε να ανακάμπτει με τον ρόλο του στη σειρά “Riverdale” ενώ επίσης είχε ρόλο στην ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο “Κάποτε στο Χόλιγουντ”.

Ωστόσο, δεν ήταν ανάμεσα στο καστ για τη διασκευή του “Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς”. Το 2015 πέρασε μία περιπέτεια με την υγεία του καθώς είχαν βρεθεί προκαρκινικά μορφώματα στο έντερό του σε μια εξέταση ρουτίνας.

ΤΟΡΙ ΣΠΕΛΙΝΓΚ

Τη γνωρίσαμε και την αγαπήσαμε ως Ντόνα Μάρτιν, έναν ρόλο που τον κράτησε και τις 10 σεζόν της σειράς. Ήταν η κόρη του Άαρον Σπέλινγκ, σπουδαίου παραγωγού του Χόλιγουντ και της συγκεκριμένης σειράς. Μετά το τέλος αυτής, η Τόρι συγκέντρωσε την αρνητική δημοσιότητα σχετικά με τα ερωτικά της προβλήματα. Ήταν παντρεμένη με τον πρώτο σύζυγό της Τσάρλι Σάνιαν για μόλις ένα έτος όταν συνήψε εξωσυζυγική σχέση με τον Ντιν ΜακΝτέρμοτ ο οποίος επίσης ήταν ακόμη παντρεμένος με την πρώτη τού σύζυγο Μέρι Τζέιν Εστας.

Στο ριάλιτι που συμμετείχε, η Τόρι παραδέχθηκε ότι έκανε σεξ μαζί του το πρώτο βράδυ που γνωρίστηκαν. Τελικά, παντρεύτηκαν στα Φίτζι το 2006, λιγότερο από μήνα μετά το διαζύγιο της Τόρι από τον Τσάρλι και απέκτησαν πέντε παιδιά. Από την πρώτη στιγμή του γάμου τους αντιμετώπισαν σοβαρά οικονομικά προβλήματα, με την Τόρι να περιμένει να κληρονομήσει μεγάλο μέρος της τεράστιας περιουσίας του πατέρα της ο οποίος πέθανε το 2006, αλλά η μητέρα της, που ήταν εκτελέστρια της διαθήκης, την απέκλεισε. Έτσι, τόσο η ίδια όσο και ο αδερφός της Ράντι κληρονόμησαν μόλις 800.000 δολάρια ο καθένας από τα 600 εκατ. δολ. της περιουσίας.

Ήταν τον Δεκέμβριο του 2013 όμως που πέρα από τα οικονομικά προβλήματα είχε να αντιμετωπίσει και το τεράστιο σκάνδαλο με την απιστία του συζύγου της. Ενώ δούλευε στον Καναδά είχε ένα διήμερο ειδύλλιο με την 28χρονη Έμιλι Γκούνταν. Τον Ιανουάριο του 2014 τους ήρθε εντολή έξωσης, κάτι που το απέδωσαν σε λογιστικό λάθος και επεσήμαναν ότι η εντολή ανακλήθηκε. Τον ίδιο μήνα ο Ντιν έκανε εισαγωγή σε κλινική αποτοξίνωσης από το σεξ. Το ριάλιτί τους διήρκεσε 2 έτη και επικεντρώθηκε στην προσπάθεια του ζεύγους να ξεπεράσει το θέμα της απιστίας του Ντιν. Μετά η Τόρι αντιμετώπισε κάποια προβλήματα υγείας ενώ από το 2015-2017 τα οικονομικά προβλήματα γιγαντώθηκαν.

Απλήρωτες πιστωτικές κάρτες, απλήρωτα δάνεια, μη καταβολή διατροφής από πλευράς του συζύγου της, μπλεξίματα με την Εφορία. Η Τόρι κατέληξε στο νοσοκομείο αρκετές φορές έχοντας να αντιμετωπίσει την εξάντληση και το στρες από όλα όσα περνούσε. Τον Μάρτιο του 2018 κατέρρευσε και η αστυνομία έσπευσε στο σπίτι της έχοντας να αντιμετωπίσει περιστατικό με γυναίκα με ψυχική ασθένεια.

ΤΖΕΪΣΟΝ ΠΡΙΣΤΛΕΪ

Ο Τζέισον υποδυόταν το καλό παιδί Μπράντον Γουόλς αλλά η φήμη του δεν ήταν τόσο καθαρή όσο του χαρακτήρα του. Στα απομνημονεύματά του το 2014 αποκάλυψε ότι κάπνιζε και έπινε στη διάρκεια συνεντεύξεων Τύπου προσπαθώντας να ξεχωρίσει τον εαυτό του από τον ρόλο του. Είχε σοβαρό τροχαίο όταν το αυτοκίνητό του προσέκρουσε σε στύλο τηλεφωνικής εταιρείας στο Χόλιγουντ Χιλς το 1999 και συνελήφθη επειδή οδηγούσε υπό την επήρεια. Παρέμεινε πέντε νύχτες στη φυλακή και έγινε αναστολή του διπλώματος οδήγησης για ένα χρόνο. Παράλληλα, υποχρεώθηκε να παρακολουθήσει και πρόγραμμα αλκοολισμού.

Εγκατέλειψε τη σειρά στην αρχή της 9ης σεζόν κάτι που μετάνιωσε οικτρά.

Τον Αύγουστο του 2002 είχε ένα σοβαρό τροχαίο που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή του. Έμεινε τρεις μήνες στο κρεβάτι του νοσοκομείου έπειτα από σοβαρό τροχαίο που είχε ενώ οι γιατροί ανέπλασαν πόδια, μύτη, στόμα, αλλά και μέρος του κρανίου, όπως ο ίδιος είχε εξομολογηθεί.

Παντρεύτηκε το 2005 και απέκτησε δύο παιδιά.

ΤΖΕΝΙ ΓΚΑΡΘ

Προβλήματα υγείας είχε η Κέλι της σειράς, καθώς διαγνώστηκε με πρόβλημα στην καρδιακή βαλβίδα, που δεν μπορούσε να συγκρατήσει το αίμα. Αν και διαγνώσθηκε το 2002 εκείνη αποκάλυψε την πάθησή της το 2009. Σημείωσε ότι αν και είχε φυσιολογική ζωή θα πρέπει να παρακολουθείται πάντα.

Πέρα από το πρόβλημα υγείας όμως αντιμετώπισε και αρκετά προσωπικά θέματα.

Παντρεύτηκε τον πρώτο της σύζυγο στο απόγειο της καριέρας της το 1994 και χώρισαν δύο χρόνια μετά. Ήταν ακόμη παντρεμένη όταν συνάντησε τον δεύτερο σύζυγό της. Παντρεύτηκαν τον Ιανουάριο του 2001 και απέκτησαν τρεις κόρες. Χώρισαν έπειτα από 11 χρόνια γάμου,το 2012 αλλά το διαζύγιο οριστικοποιήθηκε το 2013. Αποκάλυψε ότι αιτία διαζυγίου ήταν το πρόγραμμα εργασίας του συζύγου της και το δικό της άγχος ως μητέρα που μένει στο σπίτι.

Μετά το τέλος του γάμου τους ο σύζυγός της άρχισε να βγαίνει με τη συμπρωταγωνίστριά του την οποία αρραβωνιάστηκε το 2015 αλλά χώρισαν έναν χρόνο μετά. Η Τζένι βρήκε τον έρωτα για τρίτη φορά με τον ιδιοκτήτη εστιατορίου Ντέιβ Άμπραμς τον οποίο γνώρισε σε “τυφλό” ραντεβού. Παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2015 και χώρισαν τρία χρόνια μετά. Ωστόσο τα ξαναβρήκαν έπειτα από 10 μήνες.

ΜΠΡΑΪΑΝ ΟΣΤΙΝ ΓΚΡΙΝ

Ο 46χρονος Μπράιαν είχε επί χρόνια δικαστική διαμάχη με την πρώην αρραβωνιαστικιά του για την κηδεμονία του γιου τους. Αρραβωνιάστηκαν το 2001, ο γιος τους γεννήθηκε το 2002 αλλά η σχέση τους τελείωσε το 2003. Έναν χρόνο μετά ο Μπράιαν γνώρισε τη Μέγκαν Φοξ και οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2010. Μαζί απέκτησαν τρεις γιους αλλά έπειτα από αρκετές εντάσεις χώρισαν οριστικά το 2016.

ΙΑΝ ΖΕΡΙΝΓΚ

Ο ζωηρούλης Στιβ Σάντερς είχε προβλήματα προσωπικής φύσης. Παντρεύτηκε την Playmate Νίκι Σίλερ το 1997 για να χωρίσουν πέντε χρόνια μετά λόγω αγεφύρωτων διαφορών. Φαίνεται πως είχαν αρκετούς καβγάδες και τελικά ο Ίαν είπε ότι η Νίκι νοιαζόταν περισσότερο για τον εαυτό της. Ο Ιαν φρόντισε να μην του πάρει ούτε δολάριο καθώς την είχε βάλει να υπογράψει προγαμιαίο κι έτσι μετά το διαζύγιο δεν της έδωσε δολάριο, όπως είπε και η ίδια.

Όμως ο Ίαν βρήκε τον έρωτα λίγο καιρό μετά και ξαναπαντρεύτηκε το 2010. Απέκτησαν δύο κόρες αλλά χώρισαν τον Δεκέμβριο του 2019. Αιτία ήταν το βαρύ πρόγραμμα δουλειάς του σύμφωνα με τα όσα είπε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ