Χάρις Αλεξίου σε Ανδρέα Μικρούτσικο: Σε θεωρώ πολύτιμο πλάσμα για όποιον σε έχει δίπλα του

Για τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τα τραγούδια που της έγραψε, μίλησε η Χάρις Αλεξίου στην σημερινή (27/12) εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, που ήταν αφιερωμένη στον παρουσιαστή και συνθέτη. Τα λόγια της συγκίνησαν τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

«Ανδρέα μου έγραψες τους στίχους δυο τραγουδιών που τραγούδησα, που μελοποίησε ο Θάνος, που τα ακούμε και είναι σαν να έγιναν τώρα ρε φίλε. Τεράστια επιτυχία το “Η αγάπη είναι ζάλη”», ανέφερε αρχικά η Χάρις Αλεξίου.

Έπειτα είπε: «Σε θυμάμαι από τότε που ήμασταν και οι δυο σχεδόν παιδιά, από τότε με την Μαρία, βουτηγμένο στη μουσική, στο πάθος σου για τον τόπο μας και την μοίρα του, στους αγώνες και την δυνατή φωνή σου στους δρόμους με τους φοιτητές. Θυμάμαι τις απίστευτες αναλύσεις του εξαιρετικού μυαλού σου και το ταλέντο σου να καταλαβαίνεις πολύ περισσότερα απ’ άλλους ειδήμονες του λόγου και του πνεύματος».

«Δεν έγινες πανεπιστημιακός, διάλεξες το ροκ τρόπο ζωής. Απίστευτα τρυφερή η μικρή μας μοβ βεντάλια. Να ξέρεις Ανδρέα μου πως σε εκτιμώ, σε αγαπώ και σε θεωρώ πολύτιμο πλάσμα για όποιον σε έχει δίπλα του, αλλά και για εμάς που σε ζήσαμε ως πιτσιρικά», κατέληξε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ