Χαμός στα Social Media με την ανάρτηση-μυστήριο του Sin Boy

Τον γύρο του διαδικτύου έχει κάνει τις τελευταίες ώρες μια ανάρτηση με τον γνωστό τράπερ Sin Boy, να απαθανατίζεται μέσα σε ασθενοφόρο.

Η εν λόγω ανάρτηση ανέφερε ότι ο τράπερ αλβανικής καταγωγής Sin Boy «έφυγε» από τη ζωή, προκαλώντας αναστάτωση στους φανς του και όχι μόνο, καθώς άπαντες αναρωτήθηκαν τι ακριβώς έχει συμβεί.

Οι φήμες ανέφεραν ότι ο τράπερ βρέθηκε νεκρός σε νοσοκομείο του Κοσόβου, ωστόσο στην φωτογραφία φαίνεται να βρίσκεται σε ελληνικό ασθενοφόρο.

Η ανάρτηση

«ΠΑΓΩΜΑΡΑ“ με τον θάνατο του Sin Boy?🤔

Αλήθεια ή διαφημιστικό κόλπο; Μία περίεργη “είδηση” κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες κι έφτασε και σε εμάς, σύμφωνα με την οποία ο Sin Boy άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο του Κόσοβου».

Κάποιοι υποστήριξαν ότι η είδηση είναι ψευδής και πως είναι ακόμη ένα διαφημιστικό κόλπο του τράπερ, ωστόσο τίποτα δεν έχει διαψευστεί ή επιβεβαιωθεί.

Η φωτογραφία στο προφίλ του στο Instagram έχει αντικατασταθεί με ένα μαύρο φόντο και πριν από λίγη ώρα ανέβηκε μια φωτογραφία του που συνοδεύτηκε από την εξής λεζάντα: «Δυστυχώς οι φήμες είναι αληθινές αλλά τα media σαμποτάρουν τον Sin Boy ακόμα και σε αυτές τις στιγμές. Δεν έχει φύγει γιατί θα ζει για πάντα μέσα από την μουσική του. 1994- Για πάντα. #sination».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sin Boy Mc (@isyourboysinboy)

Από την άλλη πλευρά, η αδερφή του Sin Boy δεν έχει απαντήσει σε κανένα από τα μηνύματα που δέχεται για το τί πραγματικά συμβαίνει με τον αδερφό της.

Η Έλενα αρκέστηκε να κάνει repost την τελευταία ανάρτηση στο προφίλ του γράφοντας RIP (σ.σ. Rest In Peace).

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ