Χάλι Μπέρι: Στα 30 του χρόνια πέθανε ο συμπρωταγωνιστής της στον “Χορό των Τεράτων”

Στα 30 του χρόνια πέθανε ο κινηματογραφικός γιος της Χάλι Μπέρι, στην Οσκαρική ταινία “Ο χορός των τεράτων”. Ο Coronji Calhoun Sr έπασχε από συμφορητική καρδιακή ανεπάρκεια.

Η μητέρα του επιβεβαίωσε τον θάνατο του ηθοποιού σε σελίδα στο GoFundMe, που έχει στηθεί σε μια προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων για την κηδεία του.

Η Χάλι Μπέρι και ο παραγωγός της ταινίας Λι Ντάνιελς έκαναν δωρεά ο καθένας από 3.394 δολάρια.

Χάλι Μπέρι

Η μητέρα του ηθοποιού Τερέζα Σι. Μπάιλι είπε ότι η οικογένεια έχει συγκλονιστεί από την αγάπη και τη στήριξη που έχει λάβει. “Παρά το γεγονός ότι το οικονομικό βάρος έφυγε, ακόμη θρηνούμε την απώλεια του γιου μου.

Καθώς κλείνουμε αυτό το κεφάλαιο, ζητάμε στη μνήμη του, να θυμάστε να αγαπάτε τον γείτονά σας σαν τον εαυτό σας επειδή αυτό έκανε ο Coronji για όλη την κοινότητά του”  σημείωσε η γυναίκα.

Χάλι Μπέρι συμπρωταγωνιστής

Ο Calhoun ήταν μόλις 10 ετών όταν εμφανίστηκε στον “Χορό των τεράτων” στο πλάι της Χάλι Μπέρι, αλλά δεν είχε άλλη ταινία στο ενεργητικό του. Η ταινία έγινε ορόσημο στην ιστορία του κινηματογράφου, αφού η Χάλι Μπέρι έγινε η πρώτη μαύρη γυναίκα που κέρδισε Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου.

Το σενάριο επικεντρώνεται στη σχέση της Λετίσια Μασγκρόουβ και του Χανκ Γκροτόβσκι. Ο Χανκ εργάζεται ως δεσμοφύλακας στην πτέρυγα των θανατοποινιτών και ζει μαζί με τον ρατσιστή πατέρα του Μπακ και το γιο του Σόνι. Ο θανατοποινίτης Λόρενς Μασγκρόουβ έχει εκτελεστεί και η σύζυγός του και ο γιος του τα φέρνουν δύσκολα πέρα. Στο μεταξύ, ο Χανκ γνωρίζει και ερωτεύεται μια έγχρωμη γυναίκα, τη Λετίσια.

Χάλι Μπέρι

Αυτό που δεν γνωρίζουν όμως ακόμη είναι ότι η Λετίσια είναι η χήρα του Λόρενς και ο Χανκ ήταν ένας από τους δεσμοφύλακες που βοήθησαν στην εκτέλεσή του. Ο Calhoun υποδυόταν τον ταλαντούχο γιο της,  τον οποίο η Λετίσια κακοποιούσε συναισθηματικά και σωματικά για την παχυσαρκία του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ