Αγνώριστη η Χάλι Μπέρι – Η αλλαγή στην εμφάνισή της για τον νέο ρόλο

Η Χάλι Μπέρι επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με νέα ταινία όπου αποδεικνύει ότι δεν διστάζει να τσαλακωθεί για χάρη του ρόλου της.

Η Χάλι Μπέρι, που έχει κερδίσει Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στον «Χορό των Τεράτων» και έγινε η πρώτη μαύρη γυναίκα που ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το πολυπόθητο χρυσό αγαλματίδιο, υφίσταται ριζική μεταμόρφωση για να παίξει την Jackie Justice.

Χάλι Μπέρι Χορός Τεράτων
Η Χάλι Μπέρι και ο Μπίλι Μπομπ Θόρντον από την ταινία “Ο Χορός των Τεράτων”

Πρόκειται για μια μαχήτρια πολεμικών τεχνών, η οποία, μετά τον θάνατο του πατέρα της, προσπαθεί να ανακτήσει την κηδεμονία του παιδιού της και την πρώην επιτυχημένη καριέρα της.

Χάλι Μπέρι Bruised

Στην ταινία “Bruised” του Netflix, η ηθοποιός αφήνει στην άκρη όλη τη λάμψη του κόκκινου χαλιού για να μπει στο μαχητικό ρινγκ χωρίς μακιγιάζ, φορώντας μόνο παλιά ρούχα και με αρκετούς μώλωπες.

Η Μπέρι διατηρεί τη φόρμα της κάνοντας προπόνηση πυγμαχίας και στην ταινία έχει τη δυνατότητα να επιδείξει τις ικανότητές της.

Χάλι Μπέρι Bruised

Η ταινία αναμένεται να βγει στις 24 Νοεμβρίου σε παγκόσμια κυκλοφορία.

Εκτός από την Μπέρι, που είναι και η σκηνοθέτις της ταινίας, στο καστ συμμετέχουν και άλλοι αστέρες, όπως ο Άνταμ Κάντο, η Αντριάν Λένοξ, η Σέιλα Ατίμ, η Βαλεντίνα Σεβτσένκο και ο Στίβεν ΜακΚίνλεϊ Χέντερσον.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ του Bruised.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ