Χάιντι Κλουμ: Η απάντηση σε ακόλουθό της που της είπε ότι έχει την ίδια ηλικία με την πεθερά της

Μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της βιώνει η Χάιντι Κλουμ. Το 50χρονο μοντέλο γερμανικής καταγωγής ζει στιγμές απόλυτης ευτυχίας μαζί με τον 33χρονο σύζυγό της, Τομ Κάουλιτζ και την οικογένειά τους, ενώ απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Το ζευγάρι που είναι παντρεμένο από το 2019, γιόρτασε πρόσφατα την τέταρτη επέτειο γάμου στην Ιταλία. Το μοντέλο διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στο instagram και ανεβάζει σχεδόν καθημερινά στιγμιότυπα από τη ζωή της. Μάλιστα η ίδια πραγματοποίησε ένα Q&A την Κυριακή και απάντησε σε ερωτήσεις που της έκαναν οι ακόλουθοί της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Heidi Klum (@heidiklum)

Μία από τις ερωτήσεις είχε να κάνει με τη διαφορά ηλικίας που έχει η Κλουμ με τον σύζυγό της. Συγκεκριμένα ακόλουθός της, της έγραψε: «Δεν νιώθεις ότι είσαι στην ηλικία της μαμάς του Τομ ή η ηλικία δεν έχει σημασία;».

Το μοντέλο απάντησε στην ερώτηση αναφέροντας: «Ειλικρινά νιώθω έτσι μόνο όταν μου το επισημαίνουν οι άνθρωποι».

Σύμφωνα με το PageSix αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Χάιντι Κλουμ αναφέρεται στη διαφορά ηλικίας που έχουν. Σε συνέντευξη της στο InStyle το 2018 είχε πει: «Τον τελευταίο καιρό, οι άνθρωποι μου υπενθυμίζουν συνεχώς την ηλικία μου, τη θυμούνται καλύτερα από εμένα. Ο φίλος μου είναι πολλά χρόνια νεότερος μου και πολλοί αμφισβητούν τη σχέση μας ή ρωτούν γι’ αυτή».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Heidi Klum (@heidiklum)

«Είναι πραγματικά η μόνη φορά που νιώθω ότι “μου τρίβουν την ηλικία μου στη μούρη” και πρέπει να δώσω μια απάντηση για αυτό». Ακόμη και τότε, η Κλουμ παραδέχτηκε ότι δεν σκέφτεται την ηλικία τους εκτός κι αν το θέμα το φέρνουν στο προσκήνιο οι άλλοι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ