Bucket hat: 6 καλοκαιρινά looks με το πιο hot καπέλο της σεζόν

Από όταν έγινε τάση, το αγαπημένο bucket hat δεν έφυγε ποτέ από τη μόδα. Το μίνιμαλ, παιχνιδιάρικο, γνωστό και ως «καπέλο του ψαρά» ανακηρύχθηκε ως το τοπ αξεσουάρ όχι μόνο του καλοκαιριού, αλλά και του χειμώνα και αγαπήθηκε ιδιαίτερα από όλους τους fashion lovers. Δίνει ένα ανάλαφρο, 90s vibe σε κάθε εμφάνιση και αναβαθμίζει ακόμα και τα πιο basic outfits σε σούπερ στιλάτα. Μάλιστα, φοριέται όχι μόνο σαν casual στοιχείο, αλλά συνδυασμένο και με τα πιο θηλυκά φορέματα. Δείτε πως…

@tamara

Wide legs και bucket hat: αποτελούν το τέλειο δίδυμο. Τα φαρδιά τζιν παντελόνια έχουν ένα και μόνο ταίρι και αυτό δεν είναι άλλο από το bucket hat. Δική μας πρόταση να ακολουθήσετε τη μίνιμαλ αισθητική του, φορώντας απλά ένα λευκό τοπ και flat σανδάλια. Το απόλυτο καλοκαιρινό look.

@alexandrapereira

Bucket hat με total set: σε παιχνιδιάρικα έντονα χρώματα και prints. Αποτελεί την πιο fun επιλογή που μας φτιάχνει τη διάθεση. Τα αγαπημένα μας καπέλα, δεν θα το πιστέψετε, αλλά βγαίνουν σε σετάκια με φορέματα, πουκάμισα, μέχρι και μαγιό, δημιουργώντας το τέλειο summer outfit και τα λατρεύουμε υπερβολικά.

@tamara

Bucket hat με μάξι καλοκαιρινά φορέματα: και ειδικά, αυτά της παραλίας. Ίσως, το καλοκαίρι να μην σηκώνει πολλά ρούχα, τα αξεσουάρ από την άλλη είναι απολύτως απαραίτητα και πόσο μάλλον το bucket hat που ταιριάζει με όλα.

@hoskelsa

Μαρινιέρα και bucket hat: μήπως τελικά, το πιο απλό είναι και το πιο cool; Οι summer cozy μαρινιέρες δημιουργούν τον πιο τέλειο καλοκαιρινό συνδυασμό, απλά με ένα denim κι ένα bucket hat. Ιδανικό για παντού!

@leonniehanne

Bikini time με bucket hat: φυσικά, παραλία χωρίς το καπελάκι μας, δεν πάμε! Αφήνουμε για λίγο τα ψάθινα, oversized και πιο κυριλέ καπέλα και φοράμε το στιλάτο, 90s bucket hat που τόσο πολύ αγαπάμε.

@daniellejuliesp

Crochet και bucket hat: ή μπορείτε να συνδυάσετε και τις δύο τάσεις σε ένα, φορώντας ένα πλεκτό καπέλο στο πιο hot trend της σεζόν. Όπως και να ‘χει, μη ξεχάσετε το πιο τέλειο αξεσουάρ του καλοκαιριού. Έχει ήλιο!

Πηγή: InStyle

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ