Εύη Δρούτσα: Η δήλωση για τις γυναικοκτονίες που θα συζητηθεί

Καλεσμένη στην εκπομπή “Όλα Γκουντ” ήταν την Κυριακή η Εύη Δρούτσα. Η γνωστή στιχουργός αναφέρθηκε στο κίνημα MeToo, αλλά και στις γυναικοκτονίες. Οι δηλώσεις της προκάλεσαν αίσθηση. 

“Μιλάνε για το Me Too. Από τότε που δεν βγήκε μια εκπομπή στην τηλεόραση να εξηγεί όλα αυτά τα καινούρια μέτρα, τι είναι; Δεν κάνουν μία εκπομπή που μπορούν να μιλάνε άνθρωποι που δεν είναι δημοσιογράφοι που λένε, που είναι άνθρωποι της ζωής που λένε και να πούνε τη γνώμη τους. Κάτσε μόνος σου και πάρε με αύριο τηλέφωνο να μου πεις πως από τότε που βγήκε το #metoo, πόσοι άνδρες σκότωσαν τις γυναίκες τους. Πόσοι; Παίζει πάρα πολύ ρόλο αυτό. Δεν ξέρουν τι είναι το #metoo. Βγαίνουν γυναίκες που λένε όταν ήμουν εγώ 28, ήρθε αυτός…, τι λες ρε συ; 28 και 21 και 25, δεν ξέρεις; Την εγγονή μου που είναι 10 ετών να φέρω, ξέρει.

Από τότε που έγινε αυτό το πράγμα, βγήκαν όλοι και κάνουν τα παράπονά τους. Εγώ ήθελα να βγούνε τότε. Δεν σου είπα ότι είναι μυθομανείς. Αυτό έπρεπε να έχει γίνει πριν από χρόνια. Μπορεί κάποιος να εξηγήσει στις γυναίκες στα χωριά, στην επαρχία, τι είναι το Me Too. Γιατί μην πάμε πολύ πίσω, στα χωριά κουμάντο κάνουν οι άνδρες. Όταν πάει λοιπόν ένας άνδρας να πει κάτι και του πει η γυναίκα του ‘μη μου λες εμένα τώρα, γιατί υπάρχει το MeToo», πού πάει αυτή η γυναίκα; Σκοτώνεται”, ανέφερε η Εύη Δρούτσα.

Να σημειωθεί ότι η Ναταλί Κάκκαβα, ο Γρηγόρης Γκουντάρας, αλλά και η Αφροδίτη Γραμμέλη διαφώνησαν με την άποψή της.

Δείτε το βίντεο 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ