Μπρους Γουίλις: Η οικογενειακή φωτογραφία για την «Ημέρα των Ευχαριστιών»

Γιορτάστηκε στην Αμερική χθες (23/11) η «Ημέρα των Ευχαριστιών». Η σύζυγος του Μπρους Γουίλις, Έμμα Χέμινγκ με αφορμή την γιορτή, μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο Instagram μία φωτογραφία με τον ηθοποιό και την οικογένειά του.

Συγκεκριμένα η Χέμινγκ, η οποία μιλά δημοσίως για το πώς τόσο ο ίδιος ο Γουίλις όσο και η οικογένειά του βιώνουν το πρόβλημα υγείας το οποίο αντιμετωπίζει ο ηθοποιός, ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία βλέπουμε τον αστέρα του Χόλιγουντ να ποζάρει μαζί με την σύζυγό του, την Ντέμι Μουρ, τις πέντε κόρες του και άλλα μέλη της οικογένειάς τους.

Ο Μπρους Γουίλις υπήρξε παντρεμένος με την Ντέμι Μουρ από τις 21 Νοεμβρίου 1987 έως και τις 18 Οκτωβρίου 2000. Κατά τη διάρκεια του γάμου τους απέκτησαν τρεις κόρες, την Ράμερ, την Σκάουτ και την Ταλούλαχ. Τον Μάρτιο του 2009 παντρεύτηκε με την Έμμα Χέμινγκ, με την οποία και έχει αποκτήσει ακόμα δύο κόρες, την Μαμπέλ Ρέι και την Έβελιν Πεν.

Η οικογένεια του ηθοποιού ήταν εξ αρχής δεμένη, με το πρόβλημα υγείας του να τους έχει δέσει, όπως φαίνεται, ακόμα παραπάνω. Μάλιστα και η Μουρ, αλλά και η Χέμινγκ έχουν ανεβάσει πολλές κοινές τους στιγμές στα Instagram προφίλ τους.

Μπρους Γουίλις
Πηγή: Instagram/emmahemingwillis
Μπρους Γουίλις
Πηγή: Instagram/demimoore

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ