Μπρους Γουίλις: Η συγκινητική ανάρτηση της κόρης του – «Πραγματικά μου λείπει»

Μία πολύ τρυφερή και συγκινητική ανάρτηση έκανε, πριν από λίγες ώρες, στο προφίλ που διατηρεί στο instagram, η πρώτη κόρη του Μπρους Γουίλις από τον γάμο του με την Ντέμι Μουρ, Ρούμερ Γουίλις.

Η ανάρτηση που έκανε η Ρούμερ είναι αφιερωμένη στον διάσημο μπαμπά της, ο οποίος όπως έγινε γνωστό τον περασμένο Φεβρουάριο, διαγνώσθηκε με μετωποκροταφική άνοια. Προηγουμένως είχε ανακοινωθεί ότι ο Μπρους Γουίλις έπασχε από αφασία γεγονός που τον ανάγκασε να αποσυρθεί από την υποκριτική.

Η Ρούμερ Γουίλις δημοσίευσε μία κοινή παλιά τους φωτογραφία, στην οποία την βλέπουμε σε βρεφική ηλικία να βρίσκεται στην αγκαλιά του Μπρους Γουίλις. Στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «Πραγματικά μου λείπει ο μπαμπάς μου σήμερα».

Η πρώτη κόρη του Γουίλις με την Μουρ, έχει δημοσιεύσει πολλές φορές στο προφίλ της στο instagram, παλιές και νέες της φωτογραφίες με τον πατέρα της. Το πιο πρόσφατο post της Ρούμερ στο οποίο απεικονίζεται και ο σταρ του Χόλιγουντ, δημοσιεύθηκε τον Ιούνιο και αφορούσε την “Γιορτή του Πατέρα”. Σ’ αυτό βλέπουμε φωτογραφίες του Γουίλις στις οποίες ποζάρει μαζί με την Ρούμερ και την κόρη της.

Γουίλις
Πηγή: Instagram/rumerwillis
Γουίλις
Πηγή: Instagram/rumerwillis

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ