Μπρους Γουίλις: Συγκινεί η σύζυγός του – «Παλεύω με τις ενοχές»

Η σύζυγος του Μπρους Γουίλις, Έμμα Χέμινγκ, παραδέχτηκε ότι νιώθει ενοχές επειδή έχει ορισμένα προνόμια για να υποστηρίξει ιατρικά τον σύζυγό της έπειτα από τη διάγνωση άνοιας, κάτι που δεν μπορούν να κάνουν όλοι οι ασθενείς.

«Παλεύω με τις ενοχές, γνωρίζοντας ότι έχω πόρους που οι άλλοι δεν έχουν», έγραψε η Χέμινγκ σε μία επιστολή για το Sunday Paper της Marie Shriver που δημοσιεύτηκε το Σάββατο.

«Όταν αυτά που μοιράζομαι για το ταξίδι της οικογένειάς μας τραβούν την προσοχή του Τύπου, ξέρω ότι υπάρχουν πολλές χιλιάδες ιστορίες που δεν έχουν ειπωθεί και δεν έχουν ακουστεί, καθεμία από τις οποίες αξίζει συμπόνια και ενδιαφέρον» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Χέιμινγκ.

Μπρους Γουίλις
Πηγή: Instagram/emmahemingwillis

Αλλά η σύζυγος του Μπρους Γουίλις εξήγησε ότι έχει βάλει σκοπό να ανυψώσει τους άλλους με το να μοιράζεται την ιστορία της οικογένειάς της. «Βλέπω ότι αυτό που μοιράζομαι έχει σημασία για άλλους που μπορεί να δυσκολεύονται και σε μικρό βαθμό τους κάνει να νιώθουν ότι τους βλέπουν και τους κατανοούν», πρόσθεσε το μοντέλο.

«Θέλω οι άνθρωποι να γνωρίζουν ότι όταν ακούω την ιστορία μιας άλλης οικογένειας που έχει επηρεαστεί από την ίδια ασθένεια, ακούω την ίδια ιστορία πένθους, απώλειας και τεράστιας θλίψης της οικογένειάς μας να αντηχεί στη δική τους».

Μπρους Γουίλις
Πηγή: Instagram/emmahemingwillis

Είπε επίσης ότι το να μιλήσει για τη διάγνωση του Μπρους βοήθησε την ίδια και την οικογένειά τους με πολλούς τρόπους. «Έχω πολύ περισσότερες ελπίδες σήμερα από όταν είχε για πρώτη φορά διαγνωσθεί η ασθένεια του Μπρους», έγραψε η Χέμινγκ, προσθέτοντας: «Καταλαβαίνω αυτήν την ασθένεια περισσότερο τώρα και είμαι πλέον συνδεδεμένη με μια απίστευτη κοινότητα υποστήριξης».

Η οικογένεια του σταρ του Χόλιγουντ ανακοίνωσε τον Μάρτιο του 2022 ότι ο Μπρους Γουίλις παραιτήθηκε από την υποκριτική αφού διαγνώστηκε με αφασία. Ένα χρόνο μετά την αποκάλυψη της συνταρακτικής διάγνωσης, η οικογένεια τους Γουίλις, συμπεριλαμβανομένης της Ντέμι Μουρ και των τριών παιδιών που είχαν αποκτήσει μαζί, ανακοίνωσε ότι η ασθένεια του είχε εξελιχθεί σε μετωποκροταφική άνοια.

Μπρους Γουίλις
Πηγή: Instagram/demimoore

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ