Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Νέες λεπτομέρειες μετά την αποκάλυψη του διαζυγίου – «Του ασκούσε σωματική βία»

Σαν «βόμβα» έσκασε πριν λίγες ημέρες η είδηση πως η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και ο Σαμ Ασγκάρι αποφάσισαν να χωρίσουν, ενώ όσο περνούν οι μέρες στο φως έρχονται καινούργιες λεπτομέρειες της σχέσης τους και πώς τελικά έφτασαν στο διαζύγιο.

Όπως αναφέρει το TMZ, επικαλούμενο πηγές που γνώριζε το ζευγάρι , κατά τη διάρκεια της εξαετούς σχέσης τους ο Άσγκαρι είχε εκφράσει συχνά ανησυχίες για τις σωματικές επιθέσεις της Μπρίτνεϊ Σπίαρς εναντίον του.

Ειδικότερα, στη σχέση τους υπήρξαν πολλές περιπτώσεις όπου η παρέμβαση της ασφάλειας ήταν απαραίτητη για την εκτόνωση των έντονων διαφωνιών, ωστόσο, ένα συγκεκριμένο επεισόδιο συνέβη χωρίς την παρουσία προσωπικού ασφαλείας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Σαμ Ασγκάρι υποστήριξε ότι κοιμόταν στο κρεβάτι τους, την ώρα που η ποπ σταρ φέρεται να ταράχτηκε και ξεκίνησε να τον χτυπάει, αφήνοντάς τον με μαυρισμένο μάτι. Ωστόσο, εκείνος απέφυγε να ανταποδώσει τα χτυπήματα όντας σοκαρισμένος από την επίθεση.

Μάλιστα, το περιστατικό αυτό συνέπεσε χρονικά με φωτογραφίες από παπαράτσι που απεικόνιζαν τον Ασγκάρι να έχει ένα μαυρισμένο μάτι και σημάδια δαγκώματος στο χέρι.
Παρατηρώντας τους μώλωπες, οι παπαράτσι επιχείρησαν να ρωτήσουν για τα τραύματα, με αποτέλεσμα ο ίδιος να αρνηθεί να δώσει απαντήσεις.

Άτομα που γνωρίζουν την κατάσταση αποκαλύπτουν ότι η ανησυχία του Άσγκαρι προήλθε από την εμφανή εμμονή της τραγουδίστριας στα μαχαίρια. Υποτίθεται ότι διάφορα μαχαίρια ήταν διασκορπισμένα σε όλη την κατοικία τους, συμπεριλαμβανομένης της κρεβατοκάμαράς τους, όπου δικαιολογούσε την παρουσία τους, ως μέσο αυτοάμυνας λόγω αυξημένης παράνοιας. Πηγές χαρακτηρίζουν την Σπίαρς ως επιρρεπή στο να ταράζεται υπερβολικά χωρίς ιδιαίτερο λόγο.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ