Νέα Φιλαδέλφεια: Κροάτης παραδέχθηκε ότι υπήρχε καθοδήγηση για τα επεισόδια

Ομολογία Κροάτη που συμμετείχε στα θλιβερά επεισόδια κατά τη διάρκεια των οποίων δολοφονήθηκε ο οπαδός της ΑΕΚ Μιχάλης Κατσουρής στην Νέα Φιλαδέλφεια έρχεται στο φως.

Σύμφωνα με το Star, από όσα είπε ο Κροάτης στην κατάθεσή του καταρρίπτονται τα όσα υποστήριζαν στις απολογίες τους οι άλλοι 100 συλληφθέντες συμπατριώτες του για τα επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας 7 Αυγούστου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, ένας από τους κρατούμενους φέρεται να παραδέχτηκε στις Αρχές πως δεν κατέβηκαν στην Αθήνα για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Μαρσέιγ, όπως ισχυρίζονταν οι Κροάτες χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, αλλά ανέφερε πως ταξίδεψε με ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο μαζί με άλλα τρία άτομα. Ωστόσο, ο ίδιος δεν παραδέχθηκε πως οι τέσσερίς τους είναι μέλη των Bad Blue Boys.

«Καθοδήγηση έγινε από άτομα που είχαν έρθει ξανά στην Ελλάδα για να παρακολουθήσουν αγώνες του Παναθηναϊκού, ονόματα τα οποία δεν γνωρίζω», φέρεται να κατέθεσε.

Τέλος, στην κατάθεσή του παραδέχθηκε στους αστυνομικούς ότι είχαν κλείσει Airbnb στην Πάτρα. «Δεν είμαι σίγουρος ποιος είχε κλείσει το συγκεκριμένο διαμέρισμα. Δεν το είχα κλείσει εγώ», φέρεται να είπε.

Η παραδοχή, λοιπόν, ότι υπήρξε καθοδήγηση για να πάνε στη Νέα Φιλαδέλφεια καταρρίπτει τον ισχυρισμό ότι ήρθαν στην Αθήνα για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Μαρσέιγ και ότι βρέθηκαν στο γήπεδο της ΑΕΚ για να βγάλουν μια φωτογραφία με τους παίκτες της ομάδας τους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ