Κρήτη: «Του έριξαν σαν εκτελεστές» – Συγκλονίζει ο πατέρας του 29χρονου που πυροβολήθηκε στο κεφάλι – ΒΙΝΤΕΟ

Εκτός ΜΕΘ βρίσκεται ο 29χρονος που τα ξημερώματα της Πέμπτης 3 Αυγούστου είχε δεχθεί πυροβολισμό από 22χρονο στη Μεσαρά της Κρήτης, την ώρα που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, ο 29χορνος φαίνεται πως επικοινωνεί με τον περιβάλλον και πρόκειται να μεταφερθεί στη Νευροχειρουργική κλινική, με τη σφαίρα να παραμένει στον εγκέφαλό του.

«Του έριξαν σαν εκτελεστές»

Με τον δράστη, πάντως, να παραμένει άφαντος ο πατέρας του 29χρονου ζητά δικαιοσύνη. «Δίνω όρκο ότι θα του πάω μέχρι εκεί που μπορώ. Δικαιοσύνη θέλω πάνω απ’ όλα», είπε συγκεκριμένα.

«Άρχισε φασαρία, το παιδί έφυγε τους αγνόησε και τον κυνήγησαν. Σε κάποια φάση τον πέρασαν και σταμάτησε. Άνοιξε το παράθυρο και του έριξαν μία σφαίρα στο κεφάλι, σαν εκτελεστές. Ήταν προμελετημένο, σχεδιασμένο», συμπλήρωσε ο πατέρας του 29χρονου.

«Δεν υπέκυψε στις μαγκιές τους και επέλεξαν να του ρίξουν μία σφαίρα στο κεφάλι», ανέφερε στη συνέχεια.

«Η κόρη μου κλαίει μέρα νύχτα. Η γυναίκα μου έχει πέσει 30 φορές κάτω και τη σηκώνω. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα» πρόσθεσε.

Τέλος, ο πατέρας του άτυχου 29χρονου δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους εκείνους που βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της οικογένειας αλλά και τους γιατρούς που έδωσαν τη δική τους μάχη στην εντατική.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ