Ηράκλειο: Ευχάριστα νέα για τον 29χρονο Νίκο που πυροβολήθηκε στο κεφάλι – Εμφανίζει σημάδια επαφής με το περιβάλλον

Ευχάριστες είναι οι εξελίξεις που αφορούν την υγεία του 29χρονου Νίκου, ο οποίος εδώ και πολλές ημέρες νοσηλεύεται σε ΜΕΘ σε νοσοκομείο στο Ηράκλειο, έπειτα από την σφαίρα στο κεφάλι που δέχθηκε από έναν 22χρονο.

Ηράκλειο: «Για όσους ξεχάσατε τον Νίκο» – Η συγκινητική ανάρτηση για τον 29χρονο που δέχθηκε σφαίρα στο κεφάλι

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr ο 29χρονος έχει αποσωληνωθεί και είναι πολλές οι στιγμές που δείχνει να έχει επαφή με το περιβάλλον.

Την ίδια ώρα, η αστυνομία αναζητά τον 22χρονο φερόμενο ως δράστη του πυροβολισμού, σε βάρους του οποίου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Υπενθυμίζεται πως, η λύση του φοβερού “θρίλερ” που εκτυλίχθηκε στη Μεσαρά βρίσκεται στα χέρια της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, η οποία σε χρόνο-ρεκόρ εξιχνίασε την υπόθεση, που ξεκίνησε ως απλό τροχαίο με εκτροπή και τραυματισμό του οδηγού και εξελίχθηκε σε απόπειρα ανθρωποκτονίας με πυροβολισμό από όπλο μικρού διαμετρήματος.

Οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για αυτοτραυματισμό του 29χρονου με όπλο, λόγω κάποιων προβλημάτων υγείας, ωστόσο το βιντεοληπτικό υλικό έδειξε ότι ένα αυτοκίνητο ακολουθεί το αυτοκίνητο του θύματος με κατεύθυνση προς Μοίρες, κάνουν αναστροφή και ο ένας ακολουθεί τον άλλο, σύμφωνα με το neakriti.gr.

Τα δύο αυτοκίνητα σταματούν. Οι οδηγοί βγαίνουν έξω και διαπληκτίζονται και εν συνεχεία μπαίνουν ξανά στα αυτοκίνητά τους, συνεχίζουν και κάνουν αναστροφή. Το όχημα όπου επιβαίνει ο δράστης κάνει αναστροφή, ενώ το θύμα τον προσπερνά.

Το αυτοκίνητο του δράστη επιταχύνει και, φτάνοντας παράλληλα με αυτό του θύματος, τότε αυτό φαίνεται από τις κάμερες να εκτρέπεται και να ακινητοποιείται. Είναι ακριβώς η στιγμή που το θύμα δέχεται τον πυροβολισμό. Το αυτοκίνητο πέφτει σε χαντάκι κοντά στη διασταύρωση για Γαλιά, ενώ το όχημα με τον δράστη φαίνεται να στρίβει προς Γαλιά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ