Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Διαψεύδει τον σταρ του NBA Βίκτορ Γουεμπανιαμά για το χαστούκι

Την δική της εκδοχή για την επίθεση που δέχθηκε από σωματοφύλακα του ντραφτ του ΝΒΑ, Βίκτορ Γουεμπανιαμά έδωσε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Η ανάρτηση του συζύγου της για το χαστούκι που δέχθηκε από σεκιούριτι του Γουεμπανιαμά

Ο παίκτης ανέφερε ότι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς τον άρπαξε μέσα σε καζίνο στο Λας Βέγκας με αποτέλεσμα οι άνδρες της ασφάλειας του να επέμβουν ακαριαία. Η τραγουδίστρια της ποπ, όμως, τον διαψεύδει και ισχυρίζεται ότι απλά τον χτύπησε στον ώμο. Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς εξήγησε ότι ο σωματοφύλακας του μπασκετμπολίστα την χτύπησε με μεγάλη δύναμη και παραλίγο να την ρίξει στο έδαφος.

Η ποπ σταρ εξήγησε ότι το θέμα «είναι σούπερ ντροπιαστικό να το μοιράζεται με τον κόσμο αλλά ήδη έχει δημοσιοποιηθεί» και τόνισε ότι η δική της ασφάλεια ποτέ δεν έχει επιτεθεί σε θαυμαστές της. «Περικυκλώνομαι από κόσμο όλη την ώρα. Για την ακρίβεια εκείνη την νύχτα περικυκλώθηκα από μία ομάδα τουλάχιστον 20 θαυμαστών. Η ομάδα ασφάλειας μου δεν χτύπησε κανέναν τους», είπε η τραγουδίστρια.

Victor Wembanyama: Οι πρώτες δηλώσεις για το περιστατικό με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς – «Με άρπαξε από πίσω»

Το TMZ μετέδωσε χθες ότι μετά το περιστατικό ο σωματοφύλακας ζήτησε συγγνώμη από την τραγουδίστρια. Ωστόσο εκείνη σήμερα ανέφερε ότι ούτε ο αθλητής ούτε ο άνδρας της ασφάλειας της έχουν ζητήσει συγγνώμη και εύχεται να το πράξουν. Οι άνδρες ασφάλειας της τραγουδίστριας κατέθεσαν αναφορά στην αστυνομία για ξυλοδαρμό.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ