Μπραντ Πιτ: Οι φωτογραφίες δίπλα στην πισίνα με την Ινές ντε Ραμόν

Ο Μπραντ Πιτ και η Ινές ντε Ραμόν πέρασαν μοναδικά κατά τις πρωτοχρονιάτικες διακοπές τους στο Μεξικό. Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε αποκλειστικά το Page Six, ο νικητής των Όσκαρ και η πανέμορφη σύντροφός του, διακρίνονται να απολαμβάνουν μια χαλαρωτική Πρωτοχρονιά δίπλα στην πισίνα κατά τη διάρκεια μιας ρομαντικής απόδρασης στο Κάμπο.

Μπραντ Πιτ: Πρωτοχρονιά με την Ινές ντε Ραμόν στο Μεξικό – «Είναι ερωτευμένος»

Το νέο καυτό ζευγάρι φόρεσε μαγιό και κάθισε δίπλα-δίπλα σε ξαπλώστρες που βλέπουν προς την θάλασσα, με τη Ντε Ραμόν να εγκαταλείπει το πάνω μέρος του μπικίνι της.

Ο ηθοποιός, που έκλεισε τα 59 τον περασμένο μήνα, έδειξε τους γυμνασμένους κοιλιακούς του και τα τατουάζ του με ένα γαλαζοπράσινο μαγιό.

Συνεχίζεται το ειδύλλιο του Μπραντ Πιτ με την Ines de Ramon – Οι αγκαλιές στην πρεμιέρα του «Babylon»

«Βγαίνουν μαζί και διασκεδάζουν», δήλωσε μία πηγή στο People. «Έχουν κάτι καλό… Δεν υπάρχει άγχος. Ο Μπραντ το απολαμβάνει» πρόσθεσε. Το άτομο από το περιβάλλον του ηθοποιού αποκάλυψε ότι ο ηθοποιός δεν βλέπει κάποια άλλη αυτή την περίοδο και η 32χρονη σχεδιάστρια κοσμημάτων είναι η μοναδική γυναίκα στη ζωή του.

Νέος έρωτας για τον Μπραντ Πιτ; – Ποια είναι η 29χρονη με την οποία εθεάθη σε συναυλία του Μπόνο

«Περνάει όλο και περισσότερο χρόνο με την Ινές. Είναι πολύ ευτυχισμένος» σημείωσε. Η απόδρασή τους έρχεται μόλις δύο εβδομάδες αφότου η Ντε Ραμόν γιόρτασε μαζί με τον ηθοποιό, τα 59α γενέθλιά του στο Χόλιγουντ.

Το PEOPLE επιβεβαίωσε τον Νοέμβριο ότι ο Πιτ και η ντε Ραμόν «έβγαιναν ραντεβού για μερικούς μήνες». Φωτογραφήθηκαν για πρώτη φορά μαζί στις 13 Νοεμβρίου στο πλευρό της Cindy Crawford και της Rande Gerber στα παρασκήνια σε μια συναυλία του Bono στο Orpheum Theatre του Λος Άντζελες.

Η ντε Ραμόν, χώρισε από τον σύζυγό της, τον πρωταγωνιστή των Vampire Diaries, Paul Wesley, νωρίτερα το 2022.

Η 32χρονη συνόδευσε τον Μπραντ Πιτ σε ένα afterparty για τη νέα του ταινία Babylon στις 15 Δεκεμβρίου. Στη συνέχεια, μια πηγή της βιομηχανίας μόδας κοντά στην καλλονή είπε στο PEOPLE ότι ο Πιτ “είναι ξεκάθαρα πολύ ερωτευμένος, δεδομένου ότι την έφερε στην πρεμιέρα του”.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ