Μπραντ Πιτ: Έγινε για λίγο πιλότος της Formula 1

Mία πρώτη εικόνα δόθηκε στη δημοσιότητα από την νέα ταινία που πρωταγωνιστεί ο Μπραντ Πιτ ως πιλότος της Formula 1. Στην πολλά υποσχόμενη παραγωγή της Apple Studios ο βραβευμένος ηθοποιός θα υποδυθεί έναν παλαίμαχο πιλότο ο οποίος επιστρέφει στην ενεργό δράση για να βοηθήσει την ομάδα του.

Αντζελίνα Τζολί: Αποκαλύψεις για το πώς κατέρρευσε ο γάμος με τον Μπραντ Πιτ – Γιατί δεν τελειώνει ο δικαστικός πόλεμος

Θα «αγωνιστεί» με τα χρώματα της ομάδας APXGP έχοντας στο πλάι του τον Βρετανο-Νιγηριανό ηθοποιό Ντάμσον Ίντρις. Σύμφωνα με το Hollywood Reporter η ταινία θα γυριστεί σε συνεργασία με την F1 και θα είναι η πρώτη φορά που θα πραγματοποιηθούν γυρίσματα στο βρετανικό GP.

Μπεν Άφλεκ ή Μπραντ Πιτ: Η Γκουίνεθ Πάλτροου δίνει την απάντηση

Οι συντελεστές της άτιτλης προς το παρόν ταινίας προέρχονται από την δημιουργική ομάδα του «Top Gun: Maverick» με τον Τζόζεφ Κοσίνσκι να υπογράφει τη σκηνοθεσία, τον Έχρεν Κρούγκερ στο σενάριο και τον Τζέρι Μπρουκχάιμερ στην παραγωγή. Ρόλο συμβούλου έχει αναλάβει ο εφτά φορές πρωταθλητής της F1 Λιούις Χάμιλτον.

Στο καστ συμμετέχει επίσης ο Τομπάιας Μένζις και η υποψήφια για Όσκαρ Κέρι Κόντον. Σημειώνεται ότι είναι η δεύτερη παραγωγή της Apple που συμμετέχει ο Χολιγουντιανός σταρ μετά την επερχόμενη ταινία θρίλερ «Wolves» σε σενάριο και σκηνοθεσία Τζον Γουάτς. Πρωταγωνιστεί μαζί με τον στενό του φίλο Τζορτζ Κλούνεϊ και την Έιμι Ράιαν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ