Μπεν Άφλεκ ή Μπραντ Πιτ: Η Γκουίνεθ Πάλτροου δίνει την απάντηση

Στο podcast της Άλεξ Κούπερ εμφανίστηκε η Γκουίνεθ Πάλτροου. Η Χολιγουντιανή σταρ κατά την διάρκεια της συνέντευξης αναφέρθηκε σε τρεις από τις πιο σημαντικές σχέσεις που είχε στην ζωή της. Στον Μπράντ Πιτ με τον οποίο ήταν αρραβωνιασμένη, τον Μπεν Άφλεκ που είχαν μία θυελλώδη σχέση και τον τραγουδιστή των “Coldplay”, Κρις Μάρτιν με τον οποίο ήταν παντρεμένη.

Γκουίνεθ Πάλτροου: Τι είπε για το διαζύγιό της με τον Κρις Μάρτιν

Σύμφωνα με το “Rolling Stone” η οικοδέσποινα ρώτησε κάποια στιγμή την διάσημη ηθοποιό για το ποιος εκ των Μπραντ και Μπεν, ήταν καλύτερος στο κρεβάτι. Η Πάλτροου εξήγησε πως της ήταν δύσκολο να διαλέξει, καθώς με τον Μπράντ Πιτ είχαν εξαιρετική χημεία, αλλά ο Μπεν Άφλεκ είχε πολύ καλή τεχνική.

«Είναι σπουδαίος τύπος. Είναι υπέροχος, τον συμπαθώ πολύ» δήλωσε η Γκουίνεθ Πάλτροου για τον Μπράντ Πιτ.

Γκουίνεθ Πάλτροου: Ποζάρει ολόγυμνη στη μπανιέρα της και κόβει την ανάσα – ΦΩΤΟ

Αναφέροντας πως η καρδιά της ράγισε όταν χώρισαν και ότι η πρώτη φορά που βρέθηκαν μετά τον χωρισμό τους, στην 72η απονομή των Όσκαρ, ήταν τόσο έντονη συναισθηματικά στιγμή για εκείνη, που έφθασε σε σημείο να αποσυντονιστεί και να μπερδέψει μερικά από τα λόγια της, όταν ήταν η σειρά της να παρουσιάσει βραβείο.

Εν τέλει η ηθοποιός παντρεύτηκε τον τραγουδιστή των “Coldplay” Κρις Μάρτιν το 2003, με τον οποίο και απέκτησε δύο παιδιά. Μάλιστα η ίδια αποκάλυψε πως ήταν αρκετά διστακτική απέναντί του στην αρχή και πως παραλίγο να μην πάει στο πρώτο τους ραντεβού, το οποίο ήταν σε μία συναυλία του τραγουδιστή στην Ιρλανδία.

Γκουίνεθ Πάλτροου: Ολόγυμνη για τα 48α γενέθλιά της – ΦΩΤΟ

Όμως τελικά πήγε, αφού ένας φίλος της, την προέτρεψε, λέγοντάς της πως είναι η πρώτη φορά που την βλέπει να χαμογελά, από την ημέρα που ο πατέρας της πέθανε. Τέλος ανέφερε πως με τον Κρις Μάρτιν είχε ένα βαθύ ένστικτο για το ότι αυτός ήταν που θα γινόταν πατέρας των παιδιών της και πως θα τα έκανε όλα ξανά μαζί του. Το ζευγάρι χώρισε το 2016 και η ίδια παντρεύτηκε ξανά το 2018, με τον Μπράντ Φάλτσακ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ