Γκουίνεθ Πάλτροου: Ποζάρει ολόγυμνη στη μπανιέρα της και κόβει την ανάσα – ΦΩΤΟ

Η Γκουίνεθ Πάλτροου γιόρτασε τα 49α γενέθλιά της μεγαλοπρεπώς αλλά χωρίς… ρούχα.

Η διάσημη ηθοποιός, για την εορταστική της ανάρτηση, θέλησε να κάνει ένα δώρο στους θαυμαστές της και πόζαρε γυμνή στην μπανιέρα της. Μάλιστα, η Γκουίνεθ  Πάλτροου ήταν απολύτως φυσική, καθώς δεν είχε ούτε ίχνος μακιγιάζ.

Η σταρ του Χόλιγουντ ανέβασε το στιγμιότυπο στον λογαριασμό της στο instagram, με αποτέλεσμα τα like και οι ευχές να πέσουν βροχή.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

Το σχόλιο του συζύγου της Γκούινεθ Πάλτροου  

«Όταν ζεις με αυτή την γυναίκα, κάποια πράγματα γίνονται πιο ξεκάθαρα. Τα προφανή είναι ότι είναι όμορφη και αστεία, της αρέσουν πολλά πράγματα και είναι διαρκώς απασχολημένη. Όμως, πάντα έχει χρόνο για μένα.
Αυτά όμως, που δεν είναι προφανή είναι πως πρόκειται για μια γυναίκα που πρώτα παρατηρεί και μετά ενεργεί. Πολλοί άνθρωποι ενεργούν χωρίς να παρατηρήσουν πρώτα και αυτό καμιά φορά είναι μέχρι και επικίνδυνο.
Η Γκουίνεθ θα σε παρατηρήσει, θα καταλάβει ότι χρειάζεσαι μια μεγάλη αγκαλιά και θα στην δώσει. Θα παρατηρήσει ότι πεινάς και θα σου φτιάξει το πιο νόστιμο γεύμα.
Θα πέθαινε για τα παιδιά της. Θα καταλάβει ότι νιώθεις άβολα με κάτι και θα προσπαθήσει να σε βοηθήσει με αυτό. Θα σταθεί δίπλα σε κάθε άνθρωπο, σε κάθε θύμα, ακόμα κι αν είναι και η ίδια θύμα. Θα χρησιμοποιήσει κάθε εφόδιο που της έχει δοθεί και κάθε εμπειρία που έζησε για να βοηθήσει αυτόν που το χρειάζεται.
Ας την παρατηρήσουμε κι εμείς, όπως κάνει εκείνη τόσα χρόνια. Αν κάποιος αξίζει να γιορτάσει, είναι εκείνη. Χρόνια πολλά» έγραψε ο Μπραντ Φλάτσακ, σύζυγος της Γκουίνεθ Πάλτροου.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ