Άρης Μακρής: «Προκαλώ την Άννα Μαρία Βέλλη να αναφέρει το όνομα του κακοποιητή»

Ο πρώην σύντροφος της Άννας Μαρία Βέλλη  και καλλιτέχνης Άρης Μακρής ήταν σήμερα (12/3) καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και δήλωσε ρητά πως δεν είναι ο κακοποιητής της.

«Έχουμε χωρίσει εδώ και τέσσερα χρόνια, έκτοτε δεν έχουμε επαφές.  Δεν μπήκα ποτέ στη διαδικασία να μιλήσω και να επικοινωνήσω μαζί της. Ήταν μια ιστορία που είχε τελειώσει για μένα. Δεν μπήκα στη διαδικασία να ασχοληθώ με τη συγκεκριμένη φήμη γιατί δεν μου άνηκε» είπε αρχικά.

«Δεν είχαμε χωρίσει πολύ καλά, όχι βέβαια υπό την μορφή που περιγράφεται ή που νομίζει ο κόσμος. Όπως όλα τα ζευγάρια είχαμε ωραίες στιγμές, είχαμε και άσχημες, με τσακωμούς, εντάσεις, κακές καταστάσεις, ποτέ όμως σε βαθμό κακοποιητικής συμπεριφοράς», εξομολογήθηκε.

«Υπάρχει ένα μαύρο σύννεφο πάνω από το κεφάλι μου»

Ακόμα, ανέφερε ότι: «Όλο αυτό ξεκίνησε πολύ αφηρημένα, χωρίς να έχει ειπωθεί συγκεκριμένο όνομα και σιγά-σιγά όλα αυτά συγκροτήθηκαν και απέκτησαν στόχο εμένα. Στοχοποιήθηκα εγώ από τον κόσμο όλο και πιο πολύ με τις επαναλαμβανόμενες δηλώσεις της και πια δεν μπορούσα να το αγνοήσω. Κλήθηκα να πάρω θέση, ενώ δεν ήθελα καθόλου να το κάνω».

«Υπάρχει ένα μαύρο σύννεφο πάνω από το κεφάλι μου. Όλο αυτό έχει προκαλέσει αρνητικά αποτελέσματα εις βάρος μου. Από μηνύματα που δέχομαι από τον κόσμο, από το ότι κυκλοφορεί μία τέτοια φήμη για το όνομά μου, οπότε και επαγγελματικά μπορεί να με ρίχνει, στον προσωπικό μου κύκλο, στην οικογένειά μου», σημείωσε.

«Δεν είμαι εγώ ο κακοποιητής»

Επίσης, ο τραγουδιστής και ηθοποιός εξήγησε: «Η κοπέλα μου έχει πέσει από τα σύννεφα, όπως και η μητέρα μου, γιατί τον πατέρα μου τον έχω χάσει, που ξέρει τι παιδί έχει μεγαλώσει, τι ποιότητα έχει ο χαρακτήρας μου και τι παιδεία μου έχει δώσει. Δεν είχα λόγο να επικοινωνήσω με κανέναν».

«Δηλώνω ρητά και κατηγορηματικά ότι δεν είμαι εγώ ο κακοποιητής! Την προκαλώ και την παρακαλώ να πει το όνομα του κακοποιητή. Υπάρχει μία σχεδόν μεθοδευμένη επανάληψη από την πλευρά της για το θέμα», τόνισε ο Άρης Μακρής.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ