Άρης Καβατζίκης για Ελένη Μενεγάκη: «Είχαμε φτάσει μέχρι και στα δικαστήρια»

Στην εκπομπή της Βάσως Λασκαράκη ήταν σήμερα (21/1) καλεσμένος ο Άρης Καβατζίκης. Ο δημοσιογράφος, κατά την διάρκεια της συνέντευξης, αναφέρθηκε και στην σχέση του με την Ελένη Μενεγάκη και στο γεγονός πως κάποια στιγμή είχαν οδηγηθεί στα δικαστήρια.

Αρχικά ο Άρης Καβατζίκης ανέφερε: «Το μεγάλο μου παράπονο είναι ότι εγώ δεν δούλεψα με την Ελένη, τις ωραίες χρονιές της. Έζησα και δύο χρονιές της Ελένης που υπήρξαν οι αλλαγές στην προσωπική της ζωή και γι’ αυτό δεν την απόλαυσα. Άλλαζε συθέμελα την ζωή της! Ενώ τώρα που την έχω συναντήσει, που είναι στο Mega και εκείνη, είναι η χαρά της ζωής!».

«Με την Ελένη είχαμε φτάσει μέχρι και στα δικαστήρια. Για εμένα το ότι άφησα ένα παράδεισο, ένα πολύ νορμάλ πλαίσιο δουλειάς, για να βρεθώ σ’ ένα εβδομαδιαίο τέτοιο lifestyle περιοδικό, δεν ήταν η καλή περίοδος της ζωής μου. Δηλαδή αν μου έλεγες «Θα ήθελες να το βγάλεις;», θα έλεγα πως «Ναι, θα ήθελα να το αφαιρέσω». Δεν θα την ήθελα αυτή την πενταετία που δούλεψα εκεί, εννοώ στο Hello. Δεν μου έκανε καλό ως άνθρωπο, εμένα μέσα μου δεν μου έκανε καλό», εξήγησε στη συνέχεια.

Ακόμα τόνισε ότι: «Είναι δυνατόν να φτάσεις με έναν άνθρωπο, με τον οποίο έχεις δουλέψει, στα δικαστήρια επειδή έχουν δημοσιευτεί φωτογραφίες; Ήρθα σε αντιπαραθέσεις με ανθρώπους, συναναστράφηκα με ανθρώπους που δεν θα ήθελα να τους είχα συναναστραφεί επ’ ουδενί στη ζωή μου. Είχα οικονομικές δοσοληψίες που δεν θα ήθελα να τις έχω, δεν είμαι εγώ!».

«Πέρασε αλλά τι βάσανο ήταν αυτό! Να βρεθείς στα δικαστήρια με την Ελένη; Τώρα σοβαρά μιλάς; Που είχαμε δουλέψει τρία χρόνια μαζί; Τώρα έλα και πες μου «Θα έκανες ποτέ ξανά τέτοιο περιοδικό;». Και 10.000 ευρώ να μου δώσεις τον μήνα, αλήθεια το λέω, που δεν υπάρχουν αυτοί οι μισθοί ποτέ και ούτε υπήρξαν, δεν το ξανακάνω», σημείωσε.

Σχετικά με το πώς συμφιλιώθηκαν, ο Άρης Καβατζίκης είπε: «Την πρώτη σεζόν που είχε έρθει στο Mega δεν είχαμε ανταλλάξει ούτε κουβέντα, ούτε στους διαδρόμους, τίποτα. Τον Σεπτέμβριο του 2022 ήμασταν η παρέα η γνωστή, Δανάη, Δέσποινα, Γιώργος και εγώ και καθόμασταν έξω.

Και κάποια στιγμή βγαίνει η Ελένη από το αυτοκίνητο, κατεβάζει γυαλί και λέει «Εμείς οι δύο χρωστάμε ο ένας στον άλλο μία αγκαλιά εδώ και τόσα χρόνια». Ε τι θα πω όχι; Και πάνω της έπεσα και την φίλησα. Ήταν πολύ ωραία αγκαλιά, ανακουφιστική. Όντως την οφείλαμε την αγκαλιά ο ένας στον άλλο».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ