Απασφάλισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Τι είμαι; Ένας μ@@κας γλείφτης; Τόσοι υπάρχουν, πρέπει να προστεθώ κι εγώ;» – ΒΙΝΤΕΟ

Καλεσμένος στην εκπομπή του Ηλία Ψινάκη «Γηροκομείο» που την κάνει μέσω του Youtube, βρέθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο γνωστός παρουσιαστής, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην εκπομπή “Super Κατερίνα”, αλλά και το φετινό “Fame Story”.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος

«Στην Καινούργιου το ότι ένας λέει άποψη και είναι και εμπεριστατωμένη που ανακαλύπτει το κουκούτσι και όταν αντιλαμβάνονται ότι κάτι καλό πάω να πω με διακόπτουν, φταίω εγώ;», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Ο Νίκος Κοκλώνης είναι πάρα πολύ γλυκός. Με φώναξε, μου κατέθεσε τον σεβασμό του και μου είπε ότι θέλει να είμαστε μαζί χωρίς να έχουμε κάτι συγκεκριμένο. Του ζήτησα μία χάρη: “θα σου πω τη γνώμη μου, πέτα τη, κράτα τη, κράτα τα μισά, κράτα ό,τι θες. Μη με αναγκάσεις με τον τρόπο σου να πρέπει να σε γλείψω. Έχεις πάρα πολλούς που σε γλείφουν, δεν χρειάζεται να προσθέσεις ακόμη έναν”. Όταν κάνω μία κριτική με αγάπη, με τρυφερότητα και με ρωτάνε τη γνώμη μου, τι πρέπει να πω; Τι είμαι; Ένας μ@@@κας γλείφτης; Δεν υπάρχουν τόσοι; Πρέπει να προστεθώ κι εγώ; Αυτό το κέρδος θα ‘χει από μένα;», είπε στη συνέχεια ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Το reality είναι reality. Αυτοί κάνουν ή απόσβεση reality ή ηθικολογία… τα είπα στις πρώτες εκπομπές. Να μην έχω άποψη; Η γνώμη μου δεν με καθιστά πολέμιο, είναι το βασικό εργαλείο ώστε να διορθωθούν πράγματα. Αντ’ αυτού υφίσταμαι άλλου τύπου αντιδράσεις», συμπλήρωσε.

«Θα άλλαζα τη μισή επιτροπή και θα έβαζα πρόσωπα που έχουν άποψη. Τον Θεοφάνους θα τον έβαζα στην επιτροπή, ρίχνει φαρμάκι. Διευθυντής της σχολής θα έμπαινα εγώ. Η Ηρώ σχεδόν τους μιλάει στον πληθυντικό, τι να εξομολογηθούν στην Ηρώ; Είναι λάθος», είπε για το “Fame Story” ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Δείτε το βίντεο και ακούστε όσα είπε από το 40:00.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ