Ρέθυμνο: Χειροπέδες σε 48χρονο για ναρκωτικά – Βρέθηκαν 151 γρ. κοκαΐνης

Για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών συνελήφθη ένας 48χρονος στην Αγ. Γαλήνη Αγίου Βασιλείου στο Ρέθυμνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών/Υ.Α Ρεθύμνης έφτασαν πληροφορίες ότι άτομο κατέχει και διακινεί ποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

Αστυνομικοί κινήθηκαν επιχειρησιακά, εντόπισαν τον δράστη να κινείται με Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, επί της επαρχιακής οδού Αγ. Γαλήνης-Ρεθύμνου και τον ακινητοποίησαν. Ακολούθησε έλεγχος και βρέθηκε εντός του οχήματος, ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού βάρους 151 γραμμαρίων και στην κατοχή του δράστη, μία συσκευή κινητού τηλεφώνου και το χρηματικό ποσό των 120 ευρώ, ως προερχόμενο από αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών.

Κατασχέθηκε περίστροφο και φυσίγγια

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία δράστη, παρουσία δικαστικού λειτουργού, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: «ένα λειτουργικό περίστροφο μάρκας Smith&Wesson, διαμετρήματος 0,38 special, εβδομήντα τέσσερα πλήρη φυσίγγια διαμετρήματος 0,38 special, χρηματικό ποσό 1.800 ευρώ προερχόμενο από αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών και μία συσκευή κινητού τηλεφώνου ως μέσο διευκόλυνσης τέλεσης εγκλήματος».
Ο δράστης συνελήφθη και θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημ/κων Ρεθύμνου ενώ το κατασχεθέν χρηματικό ποσό των χιλίων εννιακοσίων είκοσι ευρώ, θα αποσταλθεί Ταμείο Παρακαταθηκών. Το Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών και για την υπόθεση ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υ.Α Ρεθύμνης.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ