Άντζυ Σαμίου: Η original φωνή του «Παράλληλη Αγάπη» πήρε θέση – «Η Ανδρομάχη να κάνει επιτυχία με δικό της τραγούδι»

Η Άντζυ Σαμίου έσπασε τη σιωπή σχετικά με την αναστάτωση που δημιουργήθηκε πρόσφατα με το τραγούδι της «Παράλληλη Αγάπη», μέσα από τα social media.

Υπενθυμίζουμε ότι το κομμάτι έγινε viral μέσω ενός unplugged medley με τη φωνή της Ανδρομάχης. Όσο τρεντάρει η Ανδρομάχη, η Χριστίνα Σάλτη κάνει επίσημη επανεκτέλεση του «Παράλληλη Αγάπη».

Η Ανδρομάχη λοιπόν ανεβάζει τη δική της βερσιόν της στο YouTube και της τη ρίχνουν λόγω δικαιωμάτων. Όσο η Χριστίνα Σάλτη προσπαθούσε να το βγάλει ως επίσημο single της, η Ανδρομάχη συνέχιζε να γίνεται viral.

Η original τραγουδίστρια της «Παράλληλης Αγάπης» στράφηκε στον λογαριασμό της στο TikTok και δήλωσε: «Φαίνεται πως ήρθε η ώρα να πάρω θέση γι’ αυτό το σπουδαίο ζήτημα που έχει προκύψει. Τα τηλέφωνα πέφτουν βροχή από τα κανάλια και τις εκπομπές, εννοείται ότι δεν θα βγω σε όλα αυτά να πάρω θέση στα κανάλια.

Μπορώ εδώ να πω την άποψή μου για το υπέροχο τραγούδι “Παράλληλη Αγάπη”. Εάν το τραγούδι είχε φωνή θα έλεγε “για μένα χτυπιούνται τα παιδιά;” Όπως η Καρέζη στο “δεσποινίς διευθυντής”.

Καταρχάς ξέραμε ότι η “παράλληλη αγάπη” ήταν από τα πιο δυνατά τραγούδια που είχα στη δισκογραφία μου, δεν έπαψε ποτέ να το τραγουδούν, είναι αγαπημένο, παίζει σε ραδιόφωνα και μαγαζιά.

Όμως, τώρα είναι viral, το κατάφερε αυτό η Ανδρομάχη; Πολύ πιθανόν και την ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου γι’ αυτό. Όλοι οι τραγουδιστές θα θέλαμε κάποια τραγούδια να τα έχουμε πει εμείς να είναι δικά μας.

Δυστυχώς, δεν έχουμε το δικαίωμα να βγούμε και να τα πουλήσουμε στα μέσα. Για να γίνει αυτό πρέπει να πάρουμε την άδεια των δημιουργών και αυτό συμβαίνει όλα τα χρόνια πάντοτε. Έτσι είναι το σωστό και έτσι λέει και ο νόμος για να προστατέψει τα πνευματικά δικαιώματα των δημιουργών, τα οποία είναι πολύ σημαντικά.

Άρα, η Ανδρομάχη χάνει το δίκιο της. Μπορώ να νιώσω την πίκρα της, έδωσε την ψυχούλα της στο κομμάτι αλλά δεν έχει το δικαίωμα να το βγάλει στο YouTube με δίκη της μουσική και να πει “Α, να! Το έχω”, δεν γίνεται. Η Χριστίνα Σάλτη έχει το δικαίωμα εφόσον πήρα τα πνευματικά δικαιώματα από τους δημιουργούς».

Κλείνοντας, η Άντζυ Σαμίου τόνισε για την επόμενη ημέρα της όλης αναστάτωσης: «Στο τέλος της ημέρας όλοι θα έχουν βγει κερδισμένοι από αυτήν την υπόθεση. Η Ανδρομάχη έγινε πιο γνωστή, ο δρόμος είναι μπροστά της, θα βρεθούν πολλά τραγούδια να πει.

Συμβουλή μου είναι να πει δικό της τραγούδι και να το κάνει επιτυχία και όχι να κάνει επανεκτελέσεις που μοιραία θα τη φέρουν σε συγκρίσεις με τα πρωτότυπα. Η Χριστίνα Σάλτη θα κάνει καλό ξεκίνημα με τόση διαφήμιση.

Και οι δημιουργοί θα επωφεληθούν γιατί ο κόσμος θα αγαπήσει τα τραγούδια τους. Τον εαυτό μου τον βάζω τελευταίο γιατί και εγώ παίρνω μεγάλη χαρά με αυτήν την ανταπόκριση και σας ευχαριστώ πολύ. Παίρνω και ικανοποίηση που τα νέα παιδιά αναγνωρίζουν και γνωρίζουν την Αντζυ Σαμίου».

@angiesamiou Μαζευτείτε θα πάρω θέση!😁 #foryou #fypシ #παραλληληαγαπη #angiesamiou #antzysamiou #γιασενα #miliotakis #maragoudaki #andromache #salti #fypシ #λογιασταρατα #greektiktok #viral #foryoupage ♬ πρωτότυπος ήχος – AngieSamiou

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ