Άντζελα Γκερέκου: Ο Τόλης με ενθάρρυνε να πω «ναι» στη σειρά «Η Γη της Ελιάς»

Η Άντζελα Γκερέκου μιλώντας στο «Ενώπιος Ενωπίω» αναφέρθηκε και στην σειρά του Mega, «Η Γη της Ελιάς», στην οποία πρωταγωνιστεί ως Αθηνά.

Όπως είπε όταν της έγινε η πρόταση είχε ανασφάλεια, άλλωστε είχε πολλά χρόνια να εμφανιστεί τηλεοπτικά.

«Είχα ανασφάλεια γιατί είχα να παίξω 15 χρόνια, πλην μιας εμφάνισης στο Ηρώδειο. Η τελευταία τηλεοπτική μου παρουσία ήταν στη σειρά του Κουτσομύτη “Τα παιδιά της Νιόβης”. Λέω, “Τόλη μήπως δεν είναι σωστό; Είμαι και σε αυτή τη θέση… Τι θα πει ο κόσμος;” Το συζήτησα κιόλας και με τους δικούς μου στον Οργανισμό, μου είπαν πως δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Και μου λέει ο Τόλης, ο Τόλης που πάντα με ενθάρρυνε. Στην ουσία δικό του χατίρι έκανα, όπως και τότε που μπήκα στην πολιτική. Εκείνος με έσπρωξε να πω το “ναι” έπειτα από πολλές δυσκολίες.

Μου λέει Άντζελα, αυτή την σειρά, με αυτόν τον τίτλο, με αυτούς τους ηθοποιούς, με αυτή την παραγωγή είναι η στιγμή που πρέπει να το κάνεις. Θα αποδόσεις καλύτερα από ποτέ».

Η Μάρω Κοντού για την Άντζελα Γκερέκου

Παράλληλα με την κουβέντα, κλήθηκε και η σπουδαία ηθοποιός, Μάρω Κοντού να μιλήσει για την Άντζελα Γκερέκου.

Αρχικά θα πω δύο λόγια για τον αγαπημένο μου Τολη και θα κλείσω εκεί. Και μετά θα μιλήσω για την Άντζελα. Τον εκτιμούσα και τον αγαπούσα.

Θα μιλήσω για την Άντζελα. Την κόρη μου. Την νιώθω κόρη μου, μέσα από την καρδιά μου. Είστε τυχερός κύριε Χατζηνικολάου γιατί έχετε μια πολύ σημαντική γυναίκα απέναντι σας. Είναι ένα χρυσό παιδί η Άντζελα. Έχετε πολύ ωραία θέα απέναντί σας.

Είναι κούκλα και μάλιστα είναι κούκλα και μέσα της. Είναι ένα πλάσμα πολύ ευγενικό, πολύ απλό, πολύ συναισθηματικό. Είναι μια γυναίκα σπουδαία, η Άντζελα Γκερέκου. Χαίρομαι που δουλεύω μαζί της. Περνάμε φανταστικά στα γυρίσματα. Δεν την ήξερα πριν. Στη σειρά συνδεθήκαμε. Την ήξερα εξ’ όψεως.

Αυτή η συνάντηση με την Άντζελα έγινε τόσο απλά, τόσο ζεστά τόσο εύκολα. Ερμηνευτικά έμεινα κατάπληκτη. Ενώ είχε μια αμηχανία, όπως είχα κι εγώ για τον εαυτό μου κι όλα κύλισαν τόσα όμορφα. Είναι μια γυναίκα ευγενική, απλή, μορφωμένη, σπουδαία γυναίκα. Χαίρομαι Άντζελα για σένα.. Είμαι χαρούμενη και ευτυχισμένη που γνωριστήκαμε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ