Αντέλ: Σπάει τη σιωπή της για το διαζύγιο

Στην πρώτη της συνέντευξη εδώ και πέντε χρόνια η Αντέλ μίλησε για το διαζύγιό της από τον Σάιμον Κονέκι και παραδέχθηκε πως όταν χώρισε ο κόσμος της κατέρρευσε. Μάλιστα, αναφέρθηκε στη συγκλονιστική στιγμή που ο γιος της τη ρώτησε “δεν αγαπάς πια τον μπαμπά;”.

Η 33χρονη Αντέλ έσπασε τη σιωπή της μιλώντας στην αμερικανική Vogue και αποκαλύπτει ότι ελπίζει το νέο της άλμπουμ, όπου τραγουδά για το διαζύγιό της, να βοηθήσει τον Άντζελο να καταλάβει τι συνέβη όταν θα μεγαλώσει.

Αντέλ Σάιμον Κονέκι
Η Αντέλ με τον πρώην σύζυγό της

Η Αντέλ και ο Σάιμον Κονέκι ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους τον Απρίλιο 2019, ενώ η καλλιτέχνις κατέθεσε αίτηση διαζυγίου πέντε μήνες μετά. Το ζευγάρι που είχε σχέση για επτά χρόνια και ήταν παντρεμένο δύο χρόνια, έχει τη συνεπιμέλεια του γιου του Άντζελο, που σήμερα είναι οκτώ χρονών.

“Μου κάνει τόσο απλές ερωτήσεις που δεν μπορώ να απαντήσω, επειδή δεν ξέρω την απάντηση. Όπως γιατί δεν μπορούμε να μένουμε ακόμη μαζί; Αλλά αυτό δεν το κάνουν οι άνθρωποι που παίρνουν διαζύγιο. “Και γιατί όχι;” επιμένει. Κι εγώ λέω “δεν ξέρω. Δεν το κάνει αυτό η κοινωνία”. Και συνεχίζει “γιατί δεν αγαπάς πια τον μπαμπά μου;”. Και εγώ απαντώ “αγαπώ τον μπαμπά σου, αλλά δεν είμαι ερωτευμενη”. Αυτά όμως δεν μπορεί να τα καταλάβει ένα εννιάχρονο παιδί.

Αντέλ Vogue

Η Αντέλ παραδέχτηκε επίσης ότι ήταν πολύ δύσκολο για εκείνη να μιλήσει στον γιο της για τον χωρισμό. Μάλιστα, είχε τόσο πολύ άγχος που ο ψυχολόγος της τής πρότεινε να καταγράψει σε βίντεο τη στιγμή που θα του μιλά ώστε να θυμάται τι του είχε πει.

“Προφανώς ο Σάιμον και εγώ ποτέ δεν μαλώσαμε για εκείνον ή οτιδήποτε τέτοιο. Ο Άντζελο λέει ότι δεν το καταλαβαίνει. Κι εγώ δεν το καταλαβαίνω. Υπάρχουν κανόνες που φτιάχνει η κοινωνία για το τι συμβαίνει και τι δεν συμβαίνει στον γάμο και μετά τον γάμο, αλλά είμαι ένα πολύ πολύπλοκο άτομο” είπε και πρόσθεσε: “Όταν ήμουν 30 όλη μου η ζωή διαλύθηκε και δεν υπήρχε καμία προειδοποίηση”.

Επέμεινε ωστόσο ότι δεν ήταν μαλωμένη με τον πρώην σύζυγό της. “Δεν ήταν πλέον το σωστό για εμένα. Δεν ήθελα να καταλήξω σαν πολλούς άλλους ανθρώπους που ήξερα. Δεν ήμουν δυστυχισμένη με την έννοια της δυστυχίας αλλά θα γινόμουν δυστυχισμένη αν δεν έβαζα πρώτο τον εαυτό μου. Αλλά τίποτα κακό δεν συνέβη μεταξύ μας”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ