Αντέλ: Σοκαρισμένη από ερώτηση θαυμαστή

Άναυδοι έμειναν οι θαυμαστές της Αντέλ, όταν στη διάρκεια live στο instagram όπου η Βρετανίδα σουπερστάρ απαντούσε σε ερωτήσεις θαυμαστών, ένας χρήστης έκανε την πιο αδιάκριτη ερώτηση.

Ενώ οι περισσότερες ερωτήσεις ήταν για τα νέα τραγούδια της Αντέλ αλλά και τη ζωή της μετά το διαζύγιο, ο συγκεκριμένος χρήστης τη ρώτησε με πόσους άνδρες έχει κοιμηθεί.

Ωστόσο, για να διατυπώσει την ερώτησή του, χρησιμοποίησε έναν περίεργο όρο, όπως συνηθίζουν οι νεότεροι, με την Αντέλ να σαστίζει και τους θαυμαστές της να σοκάρονται.

“Πόσα σώματα μετράω; ( ‘What’s my body count) Τι σημαίνει αυτό;” αναρωτήθηκε η Αντέλ, και επειδή δεν αντιλήφθηκε το νόημα της ερώτησης συνέχισε στην επόμενη.

 

Όμως, η ερώτηση με πόσους άνδρες έχει κοιμηθεί έκανε έξαλλους τους θαυμαστές της. “Και όμως δεν ρώτησε μόλις τώρα κάποιος την Αντέλ με πόσους άνδρες έχει κοιμηθεί!” αντέδρασε ένας χρήστης με έναν άλλο να αναρωτιέται τι τον ενδιέφερε ο αριθμός των ανδρών με τους οποίους έχει πάει η σταρ.

“Αίσχος!” σχολίασε κάποιος άλλος και ένας επόμενος αναρωτήθηκε γιατί έκαναν αυτήν την ερώτηση στην Αντέλ. “Ακόμη κλαίω!” έγραψε.

Αντέλ

Η ζωή μετά το διαζύγιο

Η Αντέλ μίλησε για πρώτη φορά σε πέντε χρόνια για το διαζύγιό της με τον σύζυγό της Σάιμον Κονέκι στην αμερικανική και τη βρετανική Vogue.

Η Αντέλ και ο Σάιμον Κονέκι ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους τον Απρίλιο 2019, ενώ η καλλιτέχνις κατέθεσε αίτηση διαζυγίου πέντε μήνες μετά. Το ζευγάρι που είχε σχέση για επτά χρόνια και ήταν παντρεμένο δύο χρόνια, έχει τη συνεπιμέλεια του γιου του Άντζελο, που σήμερα είναι 9 ετών.

“Μου κάνει τόσο απλές ερωτήσεις που δεν μπορώ να απαντήσω, επειδή δεν ξέρω την απάντηση. Όπως γιατί δεν μπορούμε να μένουμε ακόμη μαζί; Αλλά αυτό δεν το κάνουν οι άνθρωποι που παίρνουν διαζύγιο. “Και γιατί όχι;” επιμένει. Κι εγώ λέω “δεν ξέρω. Δεν το κάνει αυτό η κοινωνία”.

Αντέλ Vogue
Η Αντέλ στη βρετανική Vogue

Και συνεχίζει “γιατί δεν αγαπάς πια τον μπαμπά μου;”. Και εγώ απαντώ “αγαπώ τον μπαμπά σου, αλλά δεν είμαι ερωτευμένη”. Αυτά όμως δεν μπορεί να τα καταλάβει ένα εννιάχρονο παιδί.

Η Αντέλ παραδέχτηκε επίσης ότι ήταν πολύ δύσκολο για εκείνη να μιλήσει στον γιο της για τον χωρισμό. Μάλιστα, είχε τόσο πολύ άγχος που ο ψυχολόγος της τής πρότεινε να καταγράψει σε βίντεο τη στιγμή που θα του μιλά ώστε να θυμάται τι του είχε πει.

Αντέλ Vogue
Η Αντέλ στην αμερικανική Vogue

“Προφανώς ο Σάιμον και εγώ ποτέ δεν μαλώσαμε για εκείνον ή οτιδήποτε τέτοιο. Ο Άντζελο λέει ότι δεν το καταλαβαίνει. Κι εγώ δεν το καταλαβαίνω. Υπάρχουν κανόνες που φτιάχνει η κοινωνία για το τι συμβαίνει και τι δεν συμβαίνει στον γάμο και μετά τον γάμο, αλλά είμαι ένα πολύ πολύπλοκο άτομο” είπε και πρόσθεσε: “Όταν ήμουν 30 όλη μου η ζωή διαλύθηκε και δεν υπήρχε καμία προειδοποίηση”.

Η Αντέλ με τον Σάιμον Κονέκι

Επέμεινε ωστόσο ότι δεν ήταν μαλωμένη με τον πρώην σύζυγό της. “Δεν ήταν πλέον το σωστό για εμένα. Δεν ήθελα να καταλήξω σαν πολλούς άλλους ανθρώπους που ήξερα. Δεν ήμουν δυστυχισμένη με την έννοια της δυστυχίας αλλά θα γινόμουν δυστυχισμένη αν δεν έβαζα πρώτο τον εαυτό μου. Αλλά τίποτα κακό δεν συνέβη μεταξύ μας” είπε μεταξύ άλλων.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ