Anne Heche: Σε κρίσιμη κατάσταση η ηθοποιός έπειτα από τροχαίο – Βίντεο – ντοκουμέντο

Η ηθοποιός Anne Heche, τραυματίστηκε σοβαρά έπειτα από τροχαίο στο Λος Άντζελες. Η 53χρονη πρώην σύντροφος της Έλεν ΝτεΤζένερες έχει εγκαύματα στο σώμα της, καθώς το αυτοκίνητό της τυλίχθηκε στις φλόγες όταν έπεσε πάνω σε ένα σπίτι, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. 

Η Heche, οδηγούσε το Mini Cooper της μέσα από ένα συγκρότημα διαμερισμάτων Mar Vista γύρω στο μεσημέρι όταν έπεσε σε ένα γκαράζ, ανέφερε το TMZ.

Οι περαστικοί προσπάθησαν να βγάλουν την ηθοποιό του «Donnie Brasco» από το όχημα, αλλά εκείνη έκανε πίσω, έφυγε και οδήγησε το αυτοκίνητο πάνω σε ένα σπίτι, προκαλώντας φωτιά, ανέφερε η πηγή.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, χρειάστηκαν 65 λεπτά και η συνδρομή 59 πυροσβεστών ούτως ώστε να σβήσει η φωτιά, η οποία προκάλεσε σοβαρές ζημιές.

Η 53χρονη είναι γνωστή για ταινίες όπως οι Donnie Brasco, Cedar Rapids και Psycho.

Η ηθοποιός είναι συνδεδεμένη με αναπνευστικά μηχανήματα και σε κρίσιμη κατάσταση, αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή της, ανέφερε το TMZ.

Βίντεο – ντοκουμέντο από το τροχαίο

Πλάνα ασφαλείας στο σπίτι που ελήφθη από έναν τοπικό σταθμό CBS έδειξαν το μπλε αυτοκίνητό της να διέρχεται απερίσκεπτα με ταχύτητα μέσα από μια κοινότητα προαστιακού τύπου πριν από τη συντριβή.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ