Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Ο Απόστολος Γκλέτσος και οι «Ψίθυροι Καρδιάς» – «Δεν περάσαμε σε αυτό το στάδιο»

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους κάθισε την Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου στον  καναπέ της εκπομπής «Πρωινό μας» και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την συνάντηση της με τον Απόστολο Γκλέτσο στην μικρή οθόνη, στα «Νούμερα», 25 χρόνια ύστερα από την τηλεοπτική σειρά «Ψίθυροι Καρδιάς».

«Έχουμε ξανασυναντηθεί κοινωνικά, δεν έχουμε κρατήσει ιδιαίτερη επαφή, αλλά σε πλατό τηλεοπτικά δεν έχουμε βρεθεί και ήταν ωραία. Ήταν πολύ συγκινητικό, εγώ συγκινήθηκα. Ήταν σαν να περάσαμε σε μία αστραπιαία χρονομηχανή και να μεταφερθήκαμε χρόνια πριν. Ο Απόστολος μου φάνηκε υπέροχος, όπως πάντα. Είναι πολύ γλυκός ο Αποστόλης, όσο κι αν βγάζει μια άλλη πλευρά προς τα έξω», ανέφερε αρχικά η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Πώς ήταν η συνεργασία των δύο ηθοποιών τότε; «Ήταν η πρώτη μου δουλειά στην τηλεόραση, ήταν πολύ καλή η συνεργασία μας. Μου πήρε λίγο χρόνο να συνειδητοποιήσω πού βρίσκομαι, να εκπαιδευτώ λίγο στην τηλεόραση. Δεν είναι απλό να τελειώσεις την σχολή και να έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο με τις απαιτήσεις του Μανούσου Μανουσάκη. Όταν κατάλαβα τι μου γίνεται περάσαμε πολύ ωραία» είπε η ηθοποιός.

Όταν ρωτήθηκε αν τον έβλεπε ερωτικά, όταν έπαιζαν στους «Ψίθυρους Καρδιάς», η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους απάντησε: «Δεν πρόλαβα να μπω σε αυτή την διαδικασία, γιατί ήμουν τόσο αγχωμένη στην αρχή που δεν έβλεπα ποιος Γκλέτσος… και μετά ήταν πια τόσο ωραία η σχέση μας που δεν περάσαμε σε αυτό το στάδιο».

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, σε άλλο σημείο της συνέντευξης, αναφέρθηκε και στους γιους της με τον Φάνη Μουρατίδη, αλλά και στην ψυχοθεραπεία.

«Είχα κάνει ψυχοθεραπεία παλαιότερα και κάνω και τώρα. Είναι κάτι που το θεωρώ απαραίτητο και για εμένα, αλλά και γενικότερα. Αφού έχουμε αυτό το όπλο στα χέρια μας, οφείλουμε να το χρησιμοποιούμε. Κάποια στιγμή ένιωσα ότι έκλεισε αυτός ο κύκλος και τώρα που πέρασαν τα χρόνια ένιωσα πάλι την ανάγκη και συνεχίσω να το δουλεύω», εξομολογήθηκε.

Σε σχέση με τα παιδία της ανέφερε: «Οι γιοι μου είναι 13 και 14. Οι χαρακτήρες τους διαμορφώνονται ακόμα, τώρα είναι πάνω στην εφηβεία, δεν μπορείς να έχεις την απόλυτη αίσθηση. Νομίζω ότι είναι αρκετά υπεύθυνοι και οι δύο, τους έχω εμπιστοσύνη. Στο σπίτι υπάρχουν όρια και δεν τα βάζω μόνο εγώ. Τα παιδιά τα σπάνε κάποια στιγμή και νομίζω αυτή είναι και η δουλειά τους».

«Στην εφηβεία βλέπεις την αλλαγή στα παιδιά, την χαίρομαι κιόλας, όσο και αν μας δυσκολεύει. Η δική μου εφηβεία ήταν πολύ έντονη και μέχρι και τα 21 ήταν πολύ έντονη», συμπλήρωσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ