Angus Cloud: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 25 χρόνων ο σταρ του «Euphoria»

Ο Angus Cloud, ο αγαπημένος ηθοποιός της σειράς «Euphoria» του HBO, πέθανε σε ηλικία 25 ετών, σύμφωνα με ανακοίνωση που γνωστοποίησε χθες η οικογένειά του.

Ο γνωστός ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι όπου διαμένει η οικογένεια του στο Όκλαντ της Καλιφόρνια, σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν οι εκπρόσωποί του στο NBC News.

«Ο Cloud έθαψε τον πατέρα του πριν από μία εβδομάδα και «πάλεψε έντονα» με την απώλεια» ανέφεραν άνθρωποι από το οικογενειακό του περιβάλλον.

«Η μόνη παρηγοριά που έχουμε είναι ότι γνωρίζουμε ότι ο Angus έσμιξε ξανά με τον πατέρα του, ο οποίος ήταν ο καλύτερός του φίλος», ανέφερε η δήλωση της οικογένειας, στην οποία υπογραμμίζεται ότι «Ο Angus Cloud ήταν ανοιχτός για τη μάχη του με την ψυχική υγεία και ελπίζουμε ότι ο θάνατός του μπορεί να αποτελέσει μια υπενθύμιση για όλους ότι δεν είναι μόνοι τους και δεν πρέπει να το παλεύουν μόνοι τους σιωπώντας».

Αμέσως μόλις έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του Cloud, χιλιάδες θαυμαστές του τον αποχαιρέτισαν μέσα από τα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης.

Γνωστός για τον ρόλο του ως Fezco στη δραματική σειρά του HBO, ο Cloud είπε ότι τον ανακάλυψε στο δρόμο ένας ατζέντης για το casting και ως τότε δεν είχε παίξει ποτέ επαγγελματικά.

Ωστόσο ο κωμικός χαρακτήρας της σειράς, δεν άργησε να αγαπηθεί από το κοινό και να αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές.

«Ήταν εξαιρετικά ταλαντούχος και αγαπημένο μέλος της οικογένειας του HBO και της Euphoria. Εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας στους φίλους και την οικογένειά του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή»» ανέφερε το HBO μόλις πληροφορήθηκε το θάνατο του Angus Cloud.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ