Αναγνωρίζετε το μωράκι της φωτογραφίας; Είναι γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια

Το μωρό που απεικονίζεται στην φωτογραφία στην αγκαλιά της μητέρας του να πίνει γάλα, είναι μία από τις πιο επιτυχημένες εν ενεργεία Ελληνίδες παρουσιάστριες.

Καταφέρατε να την αναγνωρίσετε;

Κατερίνα Καραβάτου

Στην φωτογραφία βλέπουμε την Κατερίνα Καραβάτου!

Ποια είναι η Κατερίνα Καραβάτου

Η Κατερίνα Καραβάτου γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη στις 30 Δεκεμβρίου του 1973. Αφού τελείωσε το σχολείο σπούδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στο τμήμα Γαλλικής Φιλολογίας και στη συνέχεια μετακόμισε στην Αγγλία για μεταπτυχιακές σπουδές στο Εκπαιδευτικό Θέατρο.

Σχετικά με τα παιδικά της χρόνια είχε περιγράψει, καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ότι: «Ήμουν καλή μαθήτρια υποχρεωτικά γιατί οι γονείς μου ήταν δάσκαλοι. Ο μπαμπάς ήταν διευθυντής, η μαμά μου δασκάλα, οι γνωστοί και φίλοι ήταν δάσκαλοι και νόμιζα ότι ήταν όλοι δάσκαλοι και μόνο ο θείος μου γιατρός. Δεν πέρασα καμία εφηβεία. Ήμουν ένα παιδί πολύ προγραμματισμένο, ήθελα να είμαι πολύ εντάξει, έπρεπε να είμαι καθωσπρέπει γιατί οι γονείς μου ήταν αυτοί που ήταν. Στην πενταήμερη δεν πέρασα καλά! Τα υποχρεωτικά γλέντια, κέφια ποτέ δεν με ενδιέφεραν. Δεν έκανα επαναστάσεις, δεν δημιουργούσα προβλήματα, δεν ήμουν στην αντίδραση. Ήξερα το πλαίσιο που έπρεπε να κινηθώ χωρίς να μου το πουν»

Η πορεία της στην παρουσίαση

Ξεκίνησε να εργάζεται ως ραδιοφωνική παραγωγός, σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης στις αρχές του 2000. Εκεί, παρουσίαζε ραδιοφωνικές εκπομπές μαζί με τους Κλεοπάτρα Πατλάκη και Δημήτρη Σαράντο.

Η καριέρα της στην παρουσίαση άρχισε τη σεζόν 2004-2005 όταν ο Alpha της πρότεινε να είναι κεντρική παρουσιάστρια στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του σταθμού. Στην εκπομπή, που είχε τίτλο «Πρωινό Κους Κους», συμμετείχε και η Κλεοπάτρα Πατλάκη και ο Δημήτρης Σαράντος.

«Στο Star Fm κάναμε το μεγάλο μπαμ με την Κλεοπάτρα Πατλάκη και τον Δημήτρη Σαράντο. Έχουμε ξεκινήσει το 2003 το Star Morning Show και ένα μεγάλη επιτυχία στο ραδιόφωνο. Είχε στηθεί πάνω στις προσωπικότητές μας η εκπομπή. Αισθανόμασταν ότι γίνεται κάτι εξαιρετικά επαγγελματικό. Κάναμε φάρσες, μας πήραν τηλέφωνο και μας λένε ότι ο Λαζόπουλος θέλει τα βιογραφικά μας. Μετά από κανένα 15νθήμερο μας ξαναπήραν και μας λένε ότι περιμένουν τα βιογραφικά μας. Θεωρούσαμε ότι είναι φάρσα. Ήρθε ένα επιτελείο από τον Alpha, κάνουμε μια πρώτη συζήτηση, μετά ήρθε ο Λάκης Λαζόπουλος και μετά από αυτό άρχισαν να κινούνται οι διαδικασίες. Μετά ήρθε η Ζήνα Κουτσελίνη, κάναμε δοκιμαστικό και ήρθε η εκπομπή στην Αθήνα.

Στόχος μου δεν ήταν ποτέ να κατέβω στην Αθήνα. Η ζωή μου ήταν σε ένα σημείο που θα γίνονταν κι άλλες κινήσεις που θα με έκαναν να ριζώσω εκεί. Δεν ήξερα ακριβώς τι ήθελα να κάνω, δεν είχα κάποιον στόχο. Δεν ήξερα τι θέλω να γίνω», είχε αναφέρει στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Κατά την διάρκεια της καριέρας της, η Κατερίνα Καραβάτου έχει παρουσιάσει αρκετές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης. Συγκεκριμένα έχει παρουσιάσει τις εκπομπές: «Κους Κους το μεσημέρι», «Μια νύφη για τον γιο μου», «Μες στην καλή χαρά», «Στα Καλά Καθούμενα», «Έτοιμο το πρωινό», «Στη Φωλιά των Κου Κου» και «Τι λες τώρα».

Τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει το ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ «My Style Rocks».

«Η τηλεόραση είναι πολύ διαφορετική από αυτή που γνώρισα όταν ήρθα στην Αθήνα. Μου αρέσει που είμαστε πιο προσεκτικοί στον τρόπο που μιλάμε και άλλα που δεν καταλαβαίνω. Δεν μπορώ την ανθρωποφαγία, είμαι της παλιάς σχολής να βρίσκουμε θέματα που έχουν ενδιαφέρον, να είναι πρωτότυπα. Θυμάμαι όταν κάναμε με τον Κρατερό τη «Φωλιά των Κου Κου» υπήρξε κοινό που ήθελε όλη αυτή την ατμόσφαιρα που ήταν ψυχαγωγική εκπομπή και ήθελε μόνο αυτό», είχε σημειώσει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο γάμος, το διαζύγιο και τα δύο παιδιά

Υπήρξε παντρεμένη με τον ηθοποιό Κρατερό Κατσούλη. Το πρώην ζευγάρι έχει δύο παιδιά: την Αέλια, που γεννήθηκε το 2011 και τον Αρίωνα-Ιωάννη, που γεννήθηκε το 2016. Ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους τον Αύγουστο του 2021, έπειτα από δέκα χρόνια γάμου.

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά είχε μιλήσει για το διαζύγιό της με τον Κρατερό Κατσούλη. Τότε, είχε εξηγήσει ότι: «Έγινε με έναν πολύ ωραίο τρόπο, το βάρος το αισθάνομαι σε σχέση με εμάς και τα παιδιά μας. Ο κόσμος δεν μας ενόχλησε καθόλου. Είχα σκεφτεί αν θα με βλέπουν περίεργα αλλά όχι. Και οι άνθρωποι των μέσων ενημέρωσης μας φέρθηκαν καλά. Με τον Κρατερό δουλεύαμε επτά χρόνια μαζί, δεν ήμασταν απλά παντρεμένοι ήμασταν μαζί στη δουλειά. Ήταν μια κοινή εικόνα».

«Είμαι καταπληκτική μητέρα! Θα πρέπει να είμαι αυστηρή, να βάλω κάποια όρια δεν γίνεται διαφορετικά αλλά ξέρουν ότι μπορούν ανά πάσα στιγμή να με κάνουν ό,τι θέλουν και αυτό προσπαθώ να το πολεμήσω. Θέλω τα παιδιά να παίρνουν πολλή αγάπη, να αισθάνονται άνετα, δεν θέλω να τα έχω υπό περιορισμό, να μεγαλώνουν ελεύθερα, όμορφα, να γίνουν ανεξάρτητα και δυνατά», είχε πει στην ίδια συνέντευξη.

Την φωτογραφία από την παιδική της ηλικία την είχε ανεβάσει η ίδια η Κατερίνα Καραβάτου, στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram, στις 5 Μαρτίου του 2020. Στη λεζάντα της ανάρτησης είχε γράψει: «Οι φωτογραφίες είναι παλιές και χωρίς κανένα φίλτρο. Όπως είναι η αγάπη της μαμάς προς το παιδί της. Πριν από ένα μήνα τέτοια μέρα, η μαμά μου, μου είπε ξέχασες τα γενέθλια μου Κατερινάκι μου…. Της είπα μανούλα έχουμε Φεβρουάριο, τα γενέθλια σου είναι σε ένα μήνα. Τα γενέθλια της μανούλας μου είναι σήμερα. Και δεν τα ξεχνώ ποτέ. Όπως δεν ξεχνώ ποτέ τίποτα. Σε τιμώ και σ ευγνωμονώ, σ αγαπώ. Χρόνια πολλά μαμά μου!!! Υ.Γ Μαμά ήσουν και είσαι πολύ όμορφη. Υ.Γ2. Γελάω πονηρά από μέσα μου σκεπτόμενη πως επειδή δεν έχεις καμιά σχέση με την τεχνολογία κάποιος που θα δει αυτή την ανάρτηση και θα σε ειδοποιήσει για να το μάθεις. Όπως συμβαίνει πάντα γιατί δε μιλάω πολύ. Και μετά θα ντραπείς. Και μετά θα χαρείς! Χρόνια πολλά!!!!!!».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ