Παραγωγός γνωστής καθημερινής εκπομπής βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του – Ήταν υπό έρευνα για «χαμένα χρήματα»

Σοκ έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η είδηση του θανάτου ενός από τα κορυφαία στελέχη της γνωστής καθημερινής εκπομπής «Sherri»

Ο Matt Uzzle, ο εκτελεστικός υπεύθυνος του talk show με την Sherri Shepherd, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Piermont της Νέας Υόρκης στις 13 Φεβρουαρίου. Η αστυνομία δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες για τον θάνατο του Uzzle, αλλά σύμφωνα με πηγές του Page Six πιστεύεται ότι αυτοκτόνησε.

Ο Uzzle, του οποίου η κύρια δουλειά ήταν να διαχειρίζεται την παραγωγή και να επιβλέπει τον προϋπολογισμό της εκπομπής, ήταν υπό έρευνα. Διάφορα τμήματα της εκπομπής είχαν διαμαρτυρηθεί για προβλήματα με τα μικρά χρηματικά ποσά, ενώ πρόσφατα η μητρική εταιρεία της εκπομπής, Debmar-Mercury, ενημερώθηκε ότι το ενοίκιο στο στούντιο του σόου στο Τσέλσι της Νέας Υόρκης δεν είχε πληρωθεί από τον Σεπτέμβριο.

Sherri Matt Uzzle

«Υπήρχε πραγματική ανησυχία μεταξύ του προσωπικού ότι η εκπομπή θα έκλεινε. Η Debmar έπρεπε να παρέμβει», δήλωσε πηγή που γνωρίζει την κατάσταση. Άλλη πηγή τόνισε ότι το σόου δεν επηρεάστηκε και η Debmar-Mercury συνεχίζει την παραγωγή του “Sherri”.

Ο Uzzle, τον οποίο η Shepherd κληρονόμησε από το «The Wendy Williams Show» όταν το «Sherri» αντικατέστησε το ημερήσιο πρόγραμμα του Williams, είχε δηλώσει ότι «χρειαζόταν μερικές μέρες για να μαζέψει τα χαρτιά του», όταν η εταιρεία ζήτησε εξηγήσεις για την οικονομική κατάσταση της εκπομπής.

Αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του Uzzle, καθώς κανείς δεν είχε νέα του, και τον βρήκαν νεκρό.

Εκπρόσωπος της Debmar-Mercury δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες σχετικά με τον θάνατό του ή τα θέματα προσωπικού. «Έχουμε προσλάβει δικηγορική εταιρεία για να μας βοηθήσει να ερευνήσουμε το θέμα και, εν αναμονή του αποτελέσματος αυτής της έρευνας, δεν θα κάνουμε κανένα περαιτέρω σχόλιο» ανέφερε.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ