Αναγνωρίζετε το κοριτσάκι της φωτογραφίας; Eίναι γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που απεικονίζεται δίπλα στον αδελφό της, μεγάλωσε και πλέον είναι μια από τις πιο γνωστές Ελληνίδες τραγουδίστριες. Μάλιστα τα τελευταία χρόνια ασχολείται επαγγελματικά και με την παρουσίαση.

Της Ελένης Φλισκουνάκη

Καταφέρατε να την αναγνωρίσετε;

Ελένη Χατζίδου
Πηγή: Instagram/eleni.hatzidou

Στην φωτογραφία βλέπουμε την Ελένη Χατζίδου στην παιδική της ηλικία!

Ελένη Χατζίδου
Πηγή: Instagram/eleni.hatzidou

Η Ελένη Χατζίδου γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη στις 28 Ιουνίου του 1980. Έχει έναν μεγαλύτερο αδελφό τον Αυγερινό. Όσο ακόμα ήταν μικρή εγκαταστάθηκε με την οικογένεια της στην Αλεξανδρούπολη, όπου και πέρασε τα παιδικά της χρόνια.

Ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι όταν γύρισε στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να σπουδάσει στο Τμήμα Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Έχει συμμετάσχει σε δύο μουσικά ριάλιτι. Το 2002 έλαβε μέρος στο μουσικό ριάλιτι του Mega “Popstars”, ενώ το 2005 συμμετείχε στον τέταρτο κύκλο του talent show του Ant1 “Fame Story”.

Έγινε ευρέως γνωστή το 2012 με το τραγούδι της “Χειρότερα”. Το συγκεκριμένο κομμάτι έγινε μεγάλη επιτυχία, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το είχε γράψει ο αείμνηστος Παντελής Παντελίδης, με τον οποίο εκείνη την εποχή συνεργαζόταν.

Πολλά από τα τραγούδια της έχουν αγαπηθεί από το κοινό, δίνοντάς τους εκατομμύρια προβολές. Μεταξύ των τραγουδιών της είναι τα: “Δεν θα σε περιμένω”,  “Μία και μοναδική”, “Δε θα πας πιο πέρα”, “Τρέμω ολόκληρη” και “Εγώ θα βγω”. 

Κατά την διάρκεια της καριέρας της, η Ελένη Χατζίδου έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου. Μεταξύ άλλων έχει συνεργαστεί με τους: Βασίλη Καρρά, Σταμάτη Γονίδη, Πάολα και Αντύπα. 

Στο παρελθόν η Ελένη Χατζίδου είχε μιλήσει, σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ!, για τα περιστατικά κακοποίησης και παρενόχλησης που υπάρχουν στο χώρο του τραγουδιού και δεν βγαίνουν προς τα έξω. Μάλιστα τότε είχε αποκαλύψει ότι μια μάνατζερ την κακοποίησε τόσο πολύ που δεν άντεξε, ενώ είχε αναφερθεί και σε ένα περιστατικό όπου άντρας επιχείρησε να τη στριμώξει σε ένα κέντρο της επαρχίας όπου εργαζόταν.

“Ξέρω πολλές γυναίκες αλλά και άντρες που έχουν δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση στη δουλειά μας. Εγώ τη μεγαλύτερη κακοποίηση την έχω δεχτεί από γυναίκα-μάνατζερ. Επειδή είχαμε συμφωνήσει να συνεργαστούμε, πίστευε ότι της ανήκω και μου φερόταν σαν να είμαι πιόνι της. Αισθανόμουν σαν να με είχε αγοράσει. Ήμουν στο εξωτερικό για μία σειρά εμφανίσεων και μου έλεγε: “Δεν θα βγεις από την πόρτα του δωματίου σου και δεν θα μιλήσεις σε κανέναν αν δεν το ξέρω εγώ”. Ένιωθα εγκλωβισμένη. Έπαιρνα τηλέφωνο τους δικούς μου μέχρι να τελειώσει όλο αυτό το μαρτύριο και έκανα υπομονή μέχρι να γυρίσουμε πίσω. Ήταν η πιο άσχημη συνεργασία της ζωής μου“, είχε αποκαλύψει.

Ακόμα, είχε δηλώσει ότι: “Πριν έρθω στην Αθήνα και κάνω δισκογραφία δούλευα σε μαγαζιά της επαρχίας. Εκεί μου έτυχε ένας επιχειρηματίας που προσπάθησε να με στριμώξει και του έδωσα μία που ήταν όλη δική του!

Το 2018 έλαβε μέρος στον έκτο κύκλο του “Survivor”, με την ομάδα των “Διασήμων”.  Η Ελένη Χατζίδου κατάφερε να παραμείνει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ επτά εβδομάδες. Το 2020 η τραγουδίστρια συμμετείχε, μαζί με τον σύζυγό της Ετεοκλή Παύλου, στο “Just the 2 of  US”. 

Την ίδια χρονιά αρχίζει και το ταξίδι της στην παρουσίαση. Συγκεκριμένα το καλοκαίρι του 2020 ανέλαβε μαζί με τον σύζυγό της και τους Γρηγόρη Γκουντάρα και Ναταλί Κάκκαβα, να παρουσιάσουν την καλοκαιρινή εκπομπή του Open “Καλοκαίρι not”. 

Από το 2022 παρουσιάζει μαζί με τον σύζυγό της, Ετεοκλή Παύλου, την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Star “Breakfast@Star”. 

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου είναι μαζί από το 2018. Το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο το 2019 και τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους ήρθε στην ζωή η κόρη τους, Μελίτα – Δήμητρα. Τον Σεπτέμβριο του 2021 παντρεύτηκαν και με θρησκευτικό γάμο.

Σε  συνέντευξή της στο περιοδικό Hello, η γνωστή τραγουδίστρια και παρουσιάστρια είχε πει: “Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά κι η εγκυμοσύνη δεν ήταν κάτι που έγινε βιαστικά. Δεν την σχεδίαζα -καθώς έχουμε και την διαφορά ηλικίας που έχουμε επικοινωνήσει, δεν είναι κάτι κρυφό. Εγώ ήμουν 38 χρονών κι ο Ετεοκλής 28. Σε καμία περίπτωση δεν είχα σκεφτεί να κάνω σχέση μόνο για να δημιουργήσω οικογένεια. Το ίδιο κι ο Ετεοκλής. Δεν ήταν στο μυαλό του η δημιουργία οικογένειας. Μας προέκυψε κι είμαστε ευλογημένοι που ήρθε στην ζωή μας το παιδί μας γιατί όλοι βλέπουμε τι γίνεται γύρω μας. Δεν είναι εύκολο για όλα τα ζευγάρια να αποκτήσουν παιδί”.

Ελένη Χατζίδου
Πηγή: Instagram/eleni.hatzidou

Την φωτογραφία από την παιδική της φωτογραφία την ανέβασε η ίδια η Ελένη Χατζίδου στο προφίλ που διατηρεί στο instagram, στις 21 Φεβρουαρίου του 2015. Στη λεζάντα της ανάρτησης έχει γράψει: “Εγώ με τον αδελφό μου τον γκάνγκστερ, πριν από πολλά χρόνια στη Θεσσαλονίκη πριν ακόμα μετακομίσουμε στην Αλεξανδρούπολη. Πόσο τυχερή είμαι που μεγάλωσα σε μια δεμένη οικογένεια γεμάτη αγάπη κ σεβασμό… Εύχομαι σύντομα να γίνω μάνα κ να μεγαλώσω τα παιδιά μου όπως μεγάλωσα εγώ! Με τις ίδιες αξίες κ αρχές κ με τη στοργή που δώσανε σε μενα οι γονείς μου… Να αγαπάτε τις οικογένειες σας κ να δικαιολογείτε τους δικούς σας ανθρώπους όσο “παράξενοι” κ αν γίνονται μερικές φορές…”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ