Ελένη Χατζίδου: Τη μεγαλύτερη κακοποίηση την έχω δεχτεί από γυναίκα – μάνατζερ

Η Ελένη Χατζίδου σε συνέντευξη της μίλησε για τα περιστατικά κακοποίησης και παρενόχλησης που υπάρχουν στο χώρο του τραγουδιού και δεν βγαίνουν προς τα έξω. Όπως αποκάλυψε μια μάνατζερ την κακοποίησε τόσο πολύ που δεν άντεξε, ενώ αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό όπου άντρας επιχείρησε να τη στριμώξει σε ένα κέντρο της επαρχίας όπου εργαζόταν.

«Ξέρω πολλές γυναίκες αλλά και άντρες που έχουν δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση στη δουλειά μας. Εγώ τη μεγαλύτερη κακοποίηση την έχω δεχτεί από γυναίκα-μάνατζερ. Επειδή είχαμε συμφωνήσει να συνεργαστούμε, πίστευε ότι της ανήκω και μου φερόταν σαν να είμαι πιόνι της. Αισθανόμουν σαν να με είχε αγοράσει. Ήμουν στο εξωτερικό για μία σειρά εμφανίσεων και μου έλεγε: «Δεν θα βγεις από την πόρτα του δωματίου σου και δεν θα μιλήσεις σε κανέναν αν δεν το ξέρω εγώ». Ένιωθα εγκλωβισμένη. Έπαιρνα τηλέφωνο τους δικούς μου μέχρι να τελειώσει όλο αυτό το μαρτύριο και έκανα υπομονή μέχρι να γυρίσουμε πίσω. Ήταν η πιο άσχημη συνεργασία της ζωής μου», αποκαλύπτει στη νέα της συνέντευξη.

«Πριν έρθω στην Αθήνα και κάνω δισκογραφία δούλευα σε μαγαζιά της επαρχίας. Εκεί μου έτυχε ένας επιχειρηματίας που προσπάθησε να με στριμώξει και του έδωσα μία που ήταν όλη δική του!» διηγείται για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε.

Υπάρχουν ακόμα νυχτερινά κέντρα, ίσως στην επαρχία, που ζητούν από τις τραγουδίστριες να κάθονται στα τραπέζια των πελατών;

«Όταν πρωτοξεκίνησα να τραγουδάω σε μαγαζιά της επαρχίας, είχα δει τέτοιες συμπεριφορές. Και μάλιστα έχω φύγει από κέντρο στην Πάτρα όταν με έπιασε ο μετρ και μου είπε: “Μετά το πρόγραμμά σου σε θέλουν στο τάδε τραπέζι”. Μάλιστα, θυμάμαι, του απάντησα: “Γιατί να πάω στο τραπέζι του; Τον ξέρω;”.Για να πάρω την απάντηση πως “Είναι καλός πελάτης του μαγαζιού”. Δυστυχώς και στον δικό μας χώρο υπάρχουν άντρες και γυναίκες που τους έχουν συμβεί πολύ άσχημα πράγματα. Εγώ κάνω τον σταυρό μου και λέω ότι είχα άγιο, γιατί δεν ξέρω πώς θα είχα αντιδράσει αν ήμουν στη θέση όσων έχουν εξομολογηθεί τις προσωπικές τους ιστορίες. Τους αξίζει ένα μεγάλο “μπράβο” και μακάρι αυτός ο κύκλος της βίας και της κακοποίησης να σταματήσει», καταλήγει, μιλώντας σε περιοδικό.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.