Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι από τις πιο γνωστές και επιτυχημένες Ελληνίδες influencers. Έγινε γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό το 2017, μέσα από την συμμετοχή της στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ «My Style Rocks» και από τότε απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας.
Η influencer και επιχειρηματίας έχει έναν πολύ δυνατό λογαριασμό στο Instagram, τον οποίο ακολουθούν κοντά 400.000 χρήστες της πλατφόρμας. Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δημιούργησε το προφίλ της τον Μάιο του 2013, ενώ έκανε την πρώτη της ανάρτηση στις 9 Νοεμβρίου του 2014.
Στην πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε την βλέπουμε να ποζάρει μαζί με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο, σε βραδινή έξοδό τους. Η influencer και ο πλαστικός χειρουργός παντρεύτηκαν λίγα χρόνια αργότερα, ενώ το 2020 έγινε γνωστός ο χωρισμός τους.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Στις 11 Νοεμβρίου του 2014, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ανήρτησε την πρώτη φωτογραφία στην οποία την ποζάρει μόνη της. Το στιγμιότυπο αυτό, είναι και πάλι από βραδινή της έξοδο.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Μετά την αποχώρησή της από την «Φάρμα» το 2021, είχε δώσει συνέντευξη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα. Τότε, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είχε πει χαρακτηριστικά: «Ο κόσμος βλέπει μια όμορφη εικόνα και πολλές φορές μένει εκεί, που είναι λογικό. Θεωρεί δηλαδή ότι είναι μια επιφάνεια, μια εικόνα. Φρου φρου, αρώματα και τίποτα άλλο.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Με ενοχλεί που πολλοί δεν βλέπουν το μέσα μου, την προσωπικότητα μου. Βέβαια είναι δύσκολο να βγει από τις φωτογραφίες και θεωρώ πως είναι καλό να υπάρχουν ευκαιρίες, όπως τα ριάλιτι, για να σε μαθαίνει ο κόσμος καλύτερα. Μέσα σε δύο εβδομάδες θεωρώ πως αυτό το πέτυχα. Είμαι πάρα πολύ περήφανη για τον εαυτό μου».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ακόμα, είχε εξηγήσει ότι: «Έχω χαρακτηριστικά που δεν φαίνονται στον κόσμο. Όπως είναι η ευαισθησία μου. Δεν είμαι μια απρόσωπη, μια Barbie ατσαλάκωτη που δεν λυγίζει. Το έδειξα και στα αγωνίσματα που μου βγήκε πολύ πείσμα, δάκρυ και κλάμα».
«Πολύς κόσμος μπορεί να νομίζει ότι δεν προσπαθώ, ότι δεν δουλεύω, ότι τα βρίσκω όλα έτοιμα», είχε σημειώσει.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.