Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη δεν βλέπει την ώρα να επιστρέψει στο Διαφάνι – Τι θα κάνει την επόμενη σεζόν

Συνέντευξη στην εφημερίδα Real News και τον Βασίλη Μπουζιώτη παραχώρησε η Κατερίνα Διδασκάλου. Η Μυρσίνη Σεβαστού από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 μίλησε για το ρόλο της στις «Άγριες Μέλισσες» δηλώνοντας ενθουσιασμένη που ξεκινούν ξανά τα γυρίσματα.

Πρόσω ολοταχώς για Διαφάνι, Κατερίνα;

– Πρόσω ολοταχώς! Διακόπηκαν απότομα τα γυρίσματα λόγω της πανδημίας, αλλά ευτυχώς επιστρέφουμε στο Διαφάνι με μεγάλη λαχτάρα. Έχουμε αγαπήσει όλοι μας πάρα πολύ αυτήν τη σειρά, δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και φυσικά δεν βλέπουμε την ώρα να ξεκινήσουμε πάλι γυρίσματα. Όπως μας ενημέρωσε ο παραγωγός μας Γιώργος Καραγιάννης, αυτά θα ξεκινήσουν – καλώς εχόντων των πραγμάτων – στα μέσα Μαΐου σε χώρους που πρέπει να σου πω ότι έχουν απολυμανθεί με προσοχή.

Όταν σου πρότειναν να συμπράξεις στη σειρά , είχες μυριστεί ότι θα σαρώσει ή όχι;

-Από τη στιγμή που συναντήθηκα με τον εξαιρετικό σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτο και περάσαμε μαζί ένα τρίωρο, στο οποίο μου περιέγραψε όσα σχεδίαζαν με την ικανότατη σεναριογράφο Μελίνα Τσαμπάζη, αισθάνθηκα πως «μαγειρεύεται» κάτι ξεχωριστό. Όταν πια διάβασα τα δέκα πρώτα επεισόδια, κατάλαβα πως ετοιμάζεται μία εξαιρετική δουλειά με γερή διανομή. Υπάρχει ένα συναρπαστικό σενάριο με πολύ ενδιαφέρουσες ιστορίες, με πολλές ανατροπές και εκπλήξεις, με πολύ σασπένς. Εν αρχή ην ο λόγος και το σενάριο της σειράς είναι αναμφίβολα ο μεγάλος άσος της. Υπάρχουν χαρακτήρες φτιαγμένοι με προσοχή και όχι ρόλοι επιφανειακά και επιδερμικά γραμμένοι. Από την άλλη, υπάρχει ένας σκηνοθέτης με όραμα, που δουλεύει με κινηματογραφική δεινότητα και καθοδηγεί άψογα τους ηθοποιούς του. Είμαι πραγματικά ευτυχής που υπάρχω σε αυτή τη σειρά και θεωρώ μεγάλο δώρο τον ρόλο της Μυρσίνης Σεβαστού που παίζω.

Μοιάζεις ενθουσιασμένη με την ηρωίδα σου…

-Μα είμαι! Είναι αληθινά δώρο για εμένα και δουλεύω πολύ σκληρά. Έχω φτιάξει τη βιογραφία της με όσα πέρασε, πώς μεγάλωσε, τι την «τραυμάτισε», τι την πόνεσε, τι τη σκλήρυνε, πώς κρατήθηκε όρθια από την αυτοκτονία του πατέρα της, πώς κομματιάστηκε από τη δολοφονία του γιου της, πώς κρατήθηκε από έναν ερωτικό παρτενέρ για να πάρει ζωή… Ψάχνω πάντα τις ηρωίδες που παίζω και έχω δουλέψει και με τη Μυρσίνη πολύ. Μιλάμε με τη σεναριογράφο μας και την ευγνωμονώ που μου φωτίζει κάθε τόσο πτυχές της ηρωίδας.

Η οποία τι ετοιμάζει προσεχώς, αλήθεια;

-Ξέρω πολύ λίγα πράγματα και προτιμώ να μη γνωρίζω από πριν όσα σχεδιάζονται για εκείνη. Μου αρέσει να εκπλήσσομαι με το που παίρνω τα σενάρια στα χέρια μου, όπως ακριβώς εκπλήσσονται και οι τηλεθεατές. Υπάρχει πιο ωραίο πράγμα για έναν ηθοποιό; Να ανυπομονεί να μάθει όσα έρχονται για το ρόλο που παίζει και μετά να κάνει γυρίσματα στις ιδανικότερες συνθήκες με ένα απίστευτα δυνατό team ηθοποιών; Όχι!

Θα παραμείνεις στη σειρά και του χρόνου;

-Φυσικά! Με πολύ μεγάλη χαρά, γιατί, όπως σου τόνισα, πρόκειται για μία από τις πιο ωραίες δουλειές της πορείας μου στο χώρο.

Σε φωνάζουν “Μυρσίνη” στο δρόμο ή όχι;

-Όχι, όχι, ευτυχώς όχι. Κατερίνα με φωνάζουν και μου λένε πολύ όμορφα λόγια, όπως εξίσου ωραία λόγια μου γράφουν στα social media…

Μένεις σπίτι χωρίς να σπας την καραντίνα;

-Δεν την σπάω, όχι, και δεν πρέπει κανείς να τη σπάει. Πρέπει να πειθαρχούμε για να έρθουν οι καλύτερες μέρες που λέγαμε. Μένω σπίτι και περνάω τον χρόνο μου κάνοντας γιόγκα ή χωρό, απολυμαίνω τα πάντα χρησιμοποιώντας φυσικά αντισηπτικά όπως λευκό ξίδι και λεμόνι, φροντίζω τα φυτά μου, διαβάζω πολύ και ανεβάζω στα social media απαγγελίες αγαπημένων μου ποιημάτων. Έχουμε ήλιο και ποίηση στην Ελλάδα. Τυχεροί είμαστε! Ας το εκτιμήσουμε αυτό! Και ας πάψουμε να γκρινιάζουμε και να μεμψιμοιρούμε για όσα δεν έχουμε. Ας είμαστε ευγνώμονες για όσα έχουμε και κυρίως για την υγεία μας. Πρέπει να καταλάβουμε πως δεν είναι τίποτα δεδομένο και να εκτιμήσουμε τις αξίες της ζωής.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ